Câțiva oameni în vârstă, s-au aflat sâmbătă și duminică în fața Palatului Cotroceni și, respectiv, în fața DNA pentru a cere demiterea Laurei Codruta Kovesi. O parte dintre moșii și babele prezente au fost și la contramanifestațiile din februarie 2017 din fața Palatului Cotroceni, când i-au cerut președintelui să-l lase pe premierul Grindeanu să lucreze. Acum Gindeanu lucrează liniștit la ANCOM pentru un salariu cu multe zero-uri.

Printre protestatarii de sâmbătă, s-a aflat si Ecaterina Manolescu. Declarațiile sale au devenit virale pe rețelele de socializare după ce și-a acuzat propriul copil că este ”trădător de țară”, a mai spus că ”Iohannis are rânjet de nazist” și că ”hșstag Rezist” a ”spălat creierile la tineri”.

Ecaterina Manolescu a ieșit în evidență și în timpul protestelor de la Cotroceni din februarie 2017, când PSD a organizat contramanifestații în paralel cu cele din Piața Victoriei. Manolescu era foarte activă și atunci, vociferând împotriva ”nazistului Iohannis” pentru că nu îl lăsa pe premierul Sorin Grindeanu să muncească. Numele ei a apărut atunci pe un tabel întocmit de PSD Sector 5 cu persoanele care au venit să manifesteze în fața Palatului Cotroceni. Manolescu semnase că a încasat 100 de lei. 

Conform paginii sale de Facebook, Ecaterina Manolescu încă mai lucrează la ALPAB (Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București), instituție aflată în subordinea Primăriei capitalei, care este condusa de pesedista Gabriela Firea.

 

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.