Situatia de la SC Piete SA Timisoara, societate aflata in subordinea primariei, este „dezastruoasa”, afirma primarul Dominic Fritz. De la societatea care gestioneaza pietele din oras „au disparut” echipamente de peste 200.000 de lei, iar actualul director, Ionut Nasleu, este „un personaj foarte departe de valorile europene ale unui oras ca Timisoara” si trebuie sa plece din functie, scrie Aktual24.ro.

Saptamana viitoare va fi organizata o adunare generala a actionarilor, pe aceasta tema.

„Noi (el si USR PLUS, n.r.) credem ca Ionut Nasleu nu are ce cauta la directiunea Piete SA. Vorbim despre lucruri destul de serioase. Dincolo de incendiul de saptamana trecuta, au disparut echipamente de peste 200.000 de lei.

A preluat aceasta companie pe profit si in nici doi ani a dus-o in pragul unui dezastru financiar. Acesta nu a inceput doar cu pandemia, ci cu mult timp inainte, din 2019. Pe scurt, este un dezastru la Piete”, a afirmat Dominic Fritz, miercuri, intr-o conferinta de presa, citat de  Agerpres.

Edilul a adaugat ca atat primaria, cat si fostul edil Nicolae Robu, „prietenul personal” al sefului de la Piete SA, nu au facut nimic in ultimii ani pentru modernizarea pietelor din oras.

„Sunt constient ca primaria si prietenul personal al lui Ionut Nasleu, domnul Robu, nu au facut investitii in piete, nu a existat vreo strategie despre pietele Timisoarei, despre ce ar trebuie sa fie o piata intr-un oras modern, ca Timisoara. Acum, nimeni nu este surprins ca aceste strategii nu pot sa vina de la un personaj ca Ionut Nasleu, care este un personaj foarte departe de valorile europene ale unui oras ca Timisoara. Eu, ca si colegii mei USR PLUS din Consiliul Local, cred ca domnul Nasleu nu are ce cauta acolo”, a mai spus primarul Dominic Fritz.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here