Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, recunoște boala COVID-19. Într-o emisiune la Radio Dobrogea, Teodosie a afirmat că „boala aceasta de acum nu este o ficţiune, ci o realitate”, în contextul în care a precizat că „mulţi spun nu cred în boală”, scrie Ziare.com.

Acesta le-a transmis credincioșilor că „boala vine chiar dacă nu crezi în ea”, menționând că sâmbătă va fi prezent la parastasul unui tânăr răpus de COVID-19.

„A murit un tânăr care are parastas de 40 de zile de boala aceasta de acum pentru că boala nu este o ficţiune, este o realitate, ţin să precizez pentru că mulţi spun nu cred în boală.

Nu trebuie să crezi în boală, boala vine fără să crezi în ea, nu trebuie să crezi ca să vină. Vin prietenii lui și m-am bucurat că el şi-a dorit, a avut o legătură spirituală cu mine, venea la rugăciune, s-a spovedit la mine, m-a rugat să am grijă de el, voia să aibă grijă de copii, de tineri, era foarte milos faţă de oamenii nevoiaşi”, a explicat Arhiepiscopul Tomisului.

Anterior, în mai multe situații, Arhiepiscopul Tomisului s-a declarat sceptic cu privire la existența bolii și a contestat eficacitatea vaccinurilor anti-Covid.

Pe 9 noiembrie a declarat că nu ar exista nişte prospecte precise şi o asumare a producătorilor acestor vaccinuri. El considera că în această perioadă „medicina nu mai are logică”, a devenit o ipoteză şi nu mai este ştiinţă. ÎPS susţinea că persoanele care au COVID şi se vaccinează mor.

Credeți că ar trebui să i se interzică Dianei Șoșoacă să mai dețină o funcție publică pentru cel puțin 10 ani?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.