Zi de doliu în învăţământul din Iaşi. Profesorul economist Oana Mandache, în vârstă de 40 de ani, a decedat pe 17 noiembrie 2021, din cauza noului coronavirus. Femeia era nevaccinată și avea un copil pe care îl creștea singură. Așadar, Oana Mandache era nevaccinată și a stat acasă crezând că are doar o răceală și că totul va trece. În schimb, aceasta avea COVID-19, iar starea ei de sănătate s-a înrăutățit ducând în cele din urmă la deces, scrie Bzi.ro.

Aceasta era o mamă exemplară, crescându-și singură copilul.

„Astăzi, 17 noiembrie 2021, soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă, Oana Mandache, profesor economist, Catedra de Turism și Alimentație Publică, din cadrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu”, Iași.

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Am cunoscut cu toții un chip luminos și un suflet plin de frumos, o energie care mișca spre bine totul în jur. Un profesionist desăvârșit, iubită de toți elevii și colegii, o luptătoare până la ultima suflare. O să ne-o amintim întotdeauna dăruindu-se atât școlii, cât și familiei, căutând să lucreze cu timp și fără timp spre a-și împlini datoria de mamă, de profesor, de OM.

În acest univers al tristeții, ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu avem cuvinte, nu găsim înțeles, dar știm că bunul Dumnezeu ne va întări pe toţi și ne vom îmbărbăta la gândul că, vii sau adormiți, ai Domnului suntem. Durerea ne pătrunde în adâncul ființei pentru că așezăm în brațele Tatălui Ceresc un suflet drag nouă, care să însenineze Cerul.
Să te odihnești în pace, scumpă Oana, să ne fii lumină, să ne trimiți tuturor mângâiere!”, au transmis reprezentanţii Colegiului Economic „Virgil Madgearu” din Iaşi.

De asemenea, reprezentanții Uniunii Sindicatelor Libere din Învăţământul Preuniversitar (USLIP) Iași au tranmis un mesaj emoționant după decesul Oanei Mandache.

„Astăzi, 17 noiembrie 2021, soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă, Oana Mandache, profesor de discipline Economice, din cadrul Colegiului Economic ”Virgil Madgearu”, Iași. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la Cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Am cunoscut cu toții un chip luminos și un suflet plin de frumos, o energie care mișca spre bine totul în jur. Un profesionist desăvârșit, iubită de toți elevii și colegii, o luptătoare până la ultima suflare. O să ne-o amintim întotdeauna dăruindu-se atât școlii, cât și familiei, căutând să lucreze cu timp și fără timp spre a-și împlini datoria de mamă, de profesor, de OM. În acest univers al tristeții, ne rămân doar stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Nu avem cuvinte, nu găsim înțeles, dar știm că bunul Dumnezeu ne va întări pe toti și ne vom îmbărbăta la gândul că, vii sau adormiți, ai Domnului suntem. Durerea ne pătrunde în adâncul ființei pentru că așezăm în brațele Tatălui Ceresc un suflet drag nouă, care să însenineze Cerul. Sa te odihnești în pace, scumpă Oana, să ne fii lumină, să ne trimiți tuturor mângâiere!”

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI