Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă îl acuză pe premierul interimar, Florin Cîţu, de faptul că “lasă medicii din România fără bani de salarii”, scrie Epochtimes-romania.com.

“Florin Cîţu bate record după record şi lasă medicii din România fără bani de salarii. În vara acestui an lăsa personalul din centrele de vaccinare neplătit cu lunile. Promitea că la rectificare vor fi bani. Acum, ministrul interimar Cseke Attila trage şi el semnalul de alarmă. Şi spune clar că fără o nouă rectificare nu se vor plăti salariile a zeci de mii de medici în decembrie. Iar Florin Cîţu se joacă de-a ‘rotativa’ cu PSD. Medicii sunt eroii acestui război cu un virus perfid. Ei ne tratează, ei salvează vieţi. De ce nu-ţi pasă de ei, Florin Cîţu?”, a scris Mihăilă, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Reacţia Ioanei Mihăilă vine în contextul în care ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, a anunţat, miercuri seara, că în bugetul Ministerului Sănătăţii nu sunt bani pentru salariile din decembrie ale 74.000 de angajaţi, dar se lucrează la soluţii, cea mai la îndemână fiind o rectificare bugetară.

„Pentru luna decembrie, care înseamnă salariu pentru munca desfăşurată în luna noiembrie, nu avem asigurată această sumă. Soluţiile pot fi găsite, resurse am înţeles de la Ministerul de Finanţe că există, trebuie găsită soluţia legală, juridică, prin care acest lucru se poate rezolva”, a declarat Cseke Attila.

Oficialul a mai precizat că termenul până la care trebuie găsită soluţia este finalul lunii noiembrie, pentru ca cei 74.000 de angajaţi să îşi poată primi banii în 15 decembrie.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.