Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene: ”Sunt recunoscător că am fost primiţi ca prinţii în această ţară frumoasă. Mulţumesc! Pentru cei care sunt mai puţin fluenţi în limba română, am spus „Mulţumesc!”. Când eram tineri, ne-am îndrăgostit de cultura şi de literatura României. A fost ziua reconcilierii dintre istoria şi geografia europeană. Dar nu a fost prima zi în care România a demonstrat lumii că flacăra libertăţii şi a democraţiei era vie în această ţară. Aceste sentimente, aceste convingeri sunt la fel de vechi ca istoria acestei ţări.”

La Antena 3, Mircea Badea a repetat obsesiv că Juncker n-a mai așteptat-o pe proasta României la aeroport deoarece ar fi avut o ”criză de sciatică” și ”trebuia să stea întins”. Apoi râdea ca trepanatul, cu subînțeles în mintea lui de pupincurist a lui Voiculescu, și mai spunea o dată faza cu ”criza de sciatică”!

Toată seara, minciunile propagandei de la Antena 3 au încercat să o facă pe Dăncilă victima unei conspirații a SPP, a lui Iohannis și, bineînțeles, a lui Cioloș.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.