Trupă Șuie Paparude anunță că se retrage din cadrul „Centenar Fest”, un eveniment organizat de Primăria Capitalei, care este condusă de pesedista Gabriela Firea. Anterior, trupa Trooper a anunțat că refuză să mai participe la acest festival, anunță aktual24.ro.

Refuzul celor două trupe apare în contextul în care Dan Bittman (Holograf) se confruntă cu un uriaș val de critici după ce a prezentat slugarnic un spectacol organizat de Primăria Sectorului 5, care este condusă de pesedistul Daniel Florea.

Marți, trupa Trooper a anunțat că refuză să mai cânte la un festival din București după ce a aflat că printre organizatori se număra și Primăria Capitalei, care este condusă de pesedista Gabriela Firea.

„Deci: am fost contactați de oameni minunați care vor să facă un concert frumos! Am discutat și ne-a fost spus că nicio primărie nu este implicată în acest eveniment. ASTĂZI a apărut afișul cu sigla arcub și primăria București. Am hotărât să NE RETRAGEM din acest eveniment. Trooper nu cântă la niciun concert din București pe afișul căruia apar arcub și primăria. Le cerem scuze celor care voiau să ne vadă, însă vom avea și alte ocazii”, este anunțul postat pe pagina de Facebook a trupei Trooper.

Marti, Dan Bittman a continuat sa se rafuiasca cu cei care ii reproseaza slugarnicia fata de PSD. El a renuntat sa mai stearga comentariile critice de pe Facebook, alegând în schimb sa raspunda cu invective si amenintari.

Valul de critici s-a ridicat dupa ce Bittman a prezentat slugarnic un spectacol jenant organizat de primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea. Spectacolul, intitulat „50 de ani cu Sectorul 5”, a costat peste 700.000 de eruo din banii publici.

”O să mă lupt cu voi până capăt, voi sunteți ciuma roșie pentru țara asta”, spune Bittman într-un comentariu la o postare în care era din nou criticat ca a încasat bani de la PSD.

Într-o altă postare, Bittman preia discursul PSD despre „strainii care fură tara” pentru a-și apăra slugărnicia față de PSD.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!