Brokerul Cristian Sima îl acuză pe europarlamentarul PSD Dan Nica că a luat spăgi de la mai mulți oameni de afaceri din IT. El este revoltat că Nica a cerut o comisie de anchetă a parlamentului în cazul declarațiilor lui Iohannis privind protestele, scrie aktual24.ro.

„Bai Nica, da pentru cîta șpagă ai luat tu de la Robciuc, Gabi Marin și Irina Socol nu vrei comisie de anchetă? Da pentru conturile tale di afară nu vrei comisie? Le-am dat pe toate la DNA, crezi că odată cu Kovesi ai scăpat? Cel mai mare corupt psdist e Nica, o jigodie care a distrus tot IT ul românesc. Auzi mă Nica, crezi că te sprijină Marinel Burduja și că fi-su o să fie viitorul președinte și uite așa reluați spăgile? Vezi să nu te îneci și tu în piscină din greseala”, a scris Cristian Sima pe Facebook.


Liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, a apreciat, sâmbătă, că este necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru că declarațiile lui Klaus Iohannis despre acțiunea Jandarmeriei la protestul din 10 august „denota dorința evidență de a stimula și mai mult violențele existente”.

„Inca din seara protestelor, președintele Iohannis a lansat o serie de acuzații dure la adresa Jandarmeriei, în lipsa oricăror dovezi și informații operative. Acest fapt denotă rea-voința și dorința evidentă de a stimula și mai mult violențele existente. Că și Băsescu, Iohannis nu este interesat de stingerea conflictelor din societatea românească ci, dimpotrivă, de escaladarea lor pentru câștiguri electorale. Toate acestea în tandem cu un apărat de propagandă agresiv, finanțat din surse obscure. Cred că s-au depășit niște limite democratice în acest război politic și consider necesară înființarea unei comisii parlamentare de anchetă, care să aducă lumina pe scenă publica”, a declarat liderul europarlamentarilor PSD, Dan Nica, într-un comunicat de presa remis sâmbătă.

Președintele delegației PSD din Parlamentul European a adăugat, potrivit sursei citate, că Președintele României trebuie să înțeleagă că „schimbarea guvernului altfel decât prin mijloace democratice este ilegitima”.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.