Imagini virale pe Facebook. Doi înalți ierarhi ai BOR sosesc la o ceremonie religioasă într-un Rolls-Royce, pe un drum pietruit.

Imaginile au fost înregistrate duminică, în comuna Baia din județul Suceava. Rolls-Royce-ul cu preoți este întâmpinat de oficialitățile din comună, în frunte cu viceprimarul. Primarul comunei este Maria Tomescu (PSD).

”Eveniment religios în comuna Baia. Duminică, 10 iunie, are loc la sfințirea Bisercii ‘Sfanta Cuvioasă Parascheva’ din Baia. Slujba de sfințire va începe la oră 9. Târnosirea bisericii păstorită de preotul Ioan Gușă va fi săvârșită de trei arhierei: I.P.S. Teodosie, I.P.S. Ioachim și P.S. Damaschin”, se anunțase anterior pe pagina de Facebook a Primăriei din Baia.

Imaginile au fost distribuite de câteva mii de români, foarte mulți comentând critic prezența preoților într-un Rolls-Royce.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

6 COMENTARII

    • Este ,,aceiasi marie ,dar cu alta palarie ,,Mai nene gabriel ,pupator de moaste =oase imputite,, Vaidemamaligavoastra, de tampiti, , si lipsiti de un nivel minim de educatie , Traiti cu gandirea in Evul Mediu !!!!

      • Inainte sa vorbesti de un nivel minim de educatie vezi ca „aceiasi marie” e de fapt aceeasi marie. Forma „aceiasi” e pentru plural masculin. In plus nu stiu ce te aprinzi prosteste. omul a facut o precizare legata de tipul masinii(PSD-istii si pupatorii de moaste nu stiu nici de Rolls-Royce nici de Daimler).

    • Imi pare rau dar simbolul (semnul) de pe capota din fata masinii este al Rolls Royce si nu al Daimler. Sa inteleg a la o masina marca BMW ii pun in fata cele 4 cercuri ale Audi si prtind ca este Audi..? Toata lumea stie ca semnul Daimler este un „D” (semnul vechi, inainte de unirea cu Benz si aparitia Mercedes-Benz). Deci, care este adevarul…????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.