Judecătorul CCR Petre Lăzăroiu a declarat duminică seară la Antena 3 că în anul 2011 a fost avertizat că era interceptat în dosarul de corupție al lui Laszlo Borbely, scrie G4Media.ro. ”Un prieten foarte bun m-a chemat și zice: Vezi că s-a dat mandat de interceptare. Stiu și cine l-a dat”, a declarat Lăzăroiu.

Judecătorul CCR a explicat și legătura sa cu Borbely. Lăzăroiu a spus la Antena 3 că în 2011 voia să cumpere o cabană de vânătoare deținută de ministerul Mediului, condus chiar de Borbely. ”Știți că în 2011 am fost interceptat cu autorizație de la ÎCCJ? Pe siguranță națională. Îl interceptau pe Borbely – avea el atunci o problemă și eu voiam să cumpăr o cabană de vânătoare, pe undeva prin Covasna. Și l-am întrebat – știam că exista o hotărâre de guvern de prin 2007 că toate aceste cabane de vânătoare care nu sunt productive să fie scoase la vânătoare. L-am întrebat: dacă ai și poate să fie scoasă la vânzare, vreau să o scoți la vânzare. (…) Astea erau discuțiile mele cu Borbely și, probabil, pentru că el era interceptat… Că știți cum e: ești interceptat și toți cu care vorbești sunt și ei interceptați”, a spus Lăzăroiu la Antena 3.

Citește și ”SPERIAT că va PIERDE șefia PSD, Dragnea amână suspendarea președintelui Iohannis

Reamintim că în România a mai existat un caz răsunător de magistrați anchetați pentru că și-au avertizat colegii că sunt interceptați în dosare de corupție. Astfel, judecătorii Anton Pandrea și Corina Corbu au fost puși sub acuzare pentru că le-ar fi avertizat pe colegele lor Gabriela Bârsan și Iuliana Pușoiu că sunt interceptate de DNA după ce chiar magistratul Pandrea a emis autorizația de interceptare. Toți judecătorii au fost achitați definitiv în acest an.

Dosarul lui Borbely de care vorbește Petre Lăzăroiu este cel în care DNA l-a acuzat de trafic de influență, dar nu l-a putut cerceta pentru că Parlamentul a respins de două ori cererile procurorilor. În acest dosar au fost condamnați definitiv toți ceilalți trei inculpați. Faptele datau din 2011.

ATENȚIE! Așteptăm în grup toate persoanele care doresc să se informeze corect sau să dezbată orice subiect. INTRĂ AICI și ALĂTURĂ-TE GRUPULUI NOSTRU – CLICK AICI!

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.