Deputatul USR Adrian Claudiu Prisnel afirmă că o colegă a suprins o discuție între mai mulți membri ai PSD privind sumele pe care le vor primi pentru participarea la ”marele miting” din București.

”Sunt în gara din Caracal și aștept pe peron să vină trenul spre Craiova. Lângă mine patru persoane sunt angrenate într-o discuție în contradictoriu asupra bonusului pe care îl vor primi de la PSD dacă vor participa la miting. Unii spun că vor primi 30 de lei, alții susțin că bonuri de masă. Aparent au și transportul asigurat, probabil de firma Ibraflor”, a scris Prisnel pe Facebook.

Liviu Dragnea a anunțat, la finalul sedinței CEx de luni, că liderii PSD au decis organizarea unui miting de amploare ”pentru susținerea familiei tradiționale”.

 

”Va fi un miting mare, foarte mare. Pentru că suntem pe ultima sută de metri de a adopta modificările în Senat la Constituție. Pentru că acum este subiect. Să vedem ce face președintele”, a mai spus Dragnea.

Suntem curioși să aflăm de ce PSD nu a organizat un mare miting când a fost vorba de adoptarea Ordonanței 13, de ce nu au organizat miting când au decis să elibereze violatori, criminali și alți infractori din pușcării. De ce?

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.