Protestul de la Cotroceni, organizat de personaje cu probleme penale, a fost mai mult un circ. ”Protestatarii” s-au comportat ca niște animale înjurând, arătând scene obscene și fiind foarte violenți. Însă, este un lucru pe care mulți l-au omis, un lucru cu mult mai interesant decât maimuțăreala acelor bătrâni senili. Printre cei strânși, se aflau și persoane, care au făcut sau fac parte, din instituții cu regim militarizat. Oare ce căutau acolo? De ce aveau pancarte cu mesaje în mână?

Mai jos vă vom prezenta integral filmarea lui Mălin Bot.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate.

4 COMENTARII

  1. Maline, sunt multe intrebari in clip aici, puse de comunistii penali PSD-isti tie, pe care le puteai raspunde mai constructiv. Unul dintre numeroasele cazuri aici e cand ai fost intrebat de conunistul PSD-ist ce ai facut la revolutie, el laudandi-se ca a fost cu pusca in mana (ucigand romani. Nu cred ca a purtat pusca doar ca breloc sau medalion, sa isi infrumuseteze vestimentatia), tu spunandu-i ca „nu e relevant ce ai facut la revolutie”, in loc sa ii spui ca ai luptat impotriva comunistilor bolsevici, care erau de fapt FSN-istii, ulterior numiti „USL” si „PSD”, comunism si comunisti imptriva caruia acest venetic comunist pomenit mai sus pretinde ca „a luptat cu pusca in mana”, in timp ce defileaza alaturi de aceiasi comunisti PSD-isti aici, impotriva acelorasi romani pe care ii impusca (parintii lor de atunci) la revolutie, „cu pusca in mana”.
    Iar un asemenea raspuns bloca direct criminalul PSD-ist din clip care te-a intrebat de luptat la revolutie, dw moment ce defileaza si la ora asta ca „mare luptator anti-comunism” in timpul umei demonstratii pro-comunism acum la Cotroceni, la care el ia parte atat de loial comunismului PSD-ist.
    NU mai e deja de mult secret ca PSD-ul e FSN-ul sub alt nume, si nici ca PSD-ul e bolsevic/comunist, de moment de in nenumarate cazuri chiar PSD-istii au afirmat asta, aici doar 1 exemplu:
    https://www.facebook.com/dinucostel.linta/videos/vb.100003805751173/936533579816825/?type=3&refid=18&ref=content_filter&__tn__=R-R

  2. Sunt asa de negativisti ca nu mai pot rationa, nu stiu ce zic si ura din ei o sa explodeze in ei ! Stimati pesedisti haideti sa fim uniti pt interesul intregii tari !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.