Fost secretar de stat în cabinetul Cioloş, Valeriu Nicolae l-a criticat în termeni duri pe copreşedintele AUR George Simion pentru discursurile pe care acesta din urmă le-a avut în ultima vreme în spaţiul public, scrie Epochtimes-romania.com.

Într-o postare pe Facebook, Nicolae îl etichetează pe George Simion drept “un oportunist agresiv sinistru, […] ipocrit şi mincinos” şi un “gargaragiu profesionist fost şef de galerie”.

“George Simion este hotărât că Dumnezeu e cu el. Adică nu este el un oportunist agresiv sinistru, care ar zice şi face orice să iasă în faţă, ci Dumnezeu nu are nimic altceva de făcut decât să îl ajute pe nenea ăsta dubios, ipocrit şi mincinos, care nu ştim cum şi din ce a trăit o mare parte a vieţii lui, un gargaragiu profesionist fost şef de galerie, aparent tare iubit de serviciile noastre secrete interesate de Moldova.

Desigur, şi o parte din preoţimea noastră aia minunată, plină de corupţi şi foşti turnători la securitate (mulţi în funcţiile cele mai înalte) îl pupă metaforic în dos pe domnul Simion cel care are legături cu creştinismul aşa cum are Şoşoacă cu bunul simţ”, a scris Valeriu Nicolae, făcând probabil aluzie la o postare recentă de-a liderului AUR în care Simion scria că “Dumnezeu e cu noi. Cine e împotriva noastră?”.

George Simion, în una dintre postările sale pe Facebook

Valeriu Nicolae a subliniat totodată că liderii “AbURişti” au un discurs “incredibil de manipulativ şi ipocrit” despre “românism”, câştigând astfel susţinerea mai multor români, cu toate că, menţionează acesta, originile lui Simion şi ale Dianei Şoşoacă ar fi departe de una pur românească.

“Ce mi se pare super haios e că atât Simion cât şi Şoşoacă sunt susţinuţi de tot felul de români care se imaginează a fi cei mai verzi. E drept că liderii AbURişti au un discurs incredibil de manipulativ şi ipocrit despre cam tot, dar mai ales despre românism.

Sunt convins că un test genetic ar demonstra fără nicio îndoială că atât Şoşoacă cât şi Simion au o puritate etnică mult mai apropiată de a mea, dacă nu mai mică, iar eu sunt un amestec de ţigan, român şi probabil o mulţime de alte naţii. Identitatea aia de români “adevăraţi” cu care defilează cei doi este o minciună nesimţită, o gogomănie şi testele genetice ar demonstra asta fără niciun fel de îndoială. Le plătesc eu. Hai, curaj!”, a conchis fostul secretar de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.