Noi intamplari revoltatoare din Piatra Neamt sunt relatate de presa locala. Un politist local a fost injurat si alungat de seful Politiei Locale pentru ca in noaptea tragediei de la spitalul judetean a intervenit pentru fluidizarea traficului in zona. Politistul era de mai multa vreme luat in vizor de sefii sai, anunta Aktual24.ro.

Care dintre partide credeți că are cea mai bună listă de candidați pentru alegerile Parlamentare din 6 Decembrie?

  • USR - PLUS (38%, 8.527 Votes)
  • PNL (28%, 6.273 Votes)
  • AUR (22%, 4.948 Votes)
  • PMP (4%, 944 Votes)
  • PSD (4%, 920 Votes)
  • Alt partid (2%, 419 Votes)
  • PRO România - ALDE (1%, 258 Votes)

Total Voters: 22.289

Loading ... Loading ...

Politistul local Toader Pirtog era in patrulare, in seara tragediei. Dupa ce a aflat de incendiu, s-a deplasat la fata locului, unde a intervenit din proprie initiativa pentru fluidizarea traficului, mai ales ca se instaurase deja haosul, scrie Mesagerul de Neamt.

„La un moment dat, a aparut in zona o persoana in civil, cu care agentul a avut o discutie in contradictoriu, vizibil agitata. Reporterul Mesagerul l-a contactat imediat pe agent, care a relatat ca cel cu care a ‘discutat’ era chiar seful sau, Eugen Pancu, care l-a apelat cu cateva cuvinte din jargonul vechilor garnizoane: ‘Mars de aici…, ce cauti aici! Iar vrei sa fii vedeta?’”, a relatat publicatia locala.

Toader Pirtog era luat deja in vizor de sefii sai pentru ca i-a amendat pentru parcare neregulamentara. Recent, el i-a sanctionat chiar pe Eugen Pancu, seful politiei locale si pe Cristinel Cojita, sef de birou, care s–au ales cu cate un avertisment pentru parcare neregulamentara in zona pietei centrale agroalimentare, si cu cate doua puncte de penalizare.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

Descrețește-ți fruntea: