Catalin Drula, fostul ministru al Transporturilor, reactioneaza cu duritate dupa ce dan Vilceanu, interimar la Transporturi, l-a dat afara pe directorul Metrorex, scrie Aktual24.ro

„PNL l-a dat afara pe Stefan Paraschiv, omul care a pus ‘ranga’ pe cartelul de la metrou. De ce sa se lupte PNL cu mafia din subteran? Si ei, si PSD-ul au coabitat cu ea zeci de ani. Asa ca l-au schimbat din functie pe directorul general al Metrorex, Stefan Paraschiv.

In ultimele zile de mandat, Paraschiv a mai facut curatenie. 15 spatii comerciale (din 23) au fost dezafectate in statiile Piata Victoriei 1 si 2. Restauratia vine in forta. Asta inseamna reforma in viziunea USL2-ului care ni se pregateste”, a transmis fostul ministru.

Ministrul interimar al Transporturilor, Dan Vilceanu, l-a revocat miercuri din functia de director general al Metrorex pe Stefan Paraschiv, cel care a inceput sa demoleze cu ranga chioscurile lui Ion Radoi.

Laurentiu Gabriel Trusca este noul director general al Metrorex. El este licentiat in Managementul Afacerilor  si in Administratie Publica. Din decembrie 2017 si pana in luna martie a anului in curs, el a ocupat functia de director Comercial la Octano Downstream SRL Bucuresti, societatea specializata in comertul cu carburanti.

Revocarea lui Paraschiv s-a aflat pe ordinea de zi a sedintei Consiliului de Administratie al Metrorex de miercuri. 

”Revocarea din functia de director general provizoriu a dlui Stefan Paraschiv, alegerea unui nou director general provizoriu, pentru un mandat de 4 luni, cu posibilitatea prelungirii pana la maximum 6 luni, aprobarea Contractului de mandat de director general provizoriu al Metrorex SA, in conformitate cu prevederile art 64 din OUG nr. 109/2011 privind guvernanta corporativa a intreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobata prin legea 111/2016, precum si mandatarea presedintelui Consiliului de Administratie pentru semnarea contractului de mandat”, se precizeaza la punctul 5 al ordinii de zi a sedintei CA, publicata de Club Feroviar.

Stefan Paraschiv a fost numit in functia de director general al Metrorex de catre fostul ministru al Transporturilor Catalin Drula la data de 9 martie 2021.

Fostul ministru, Catalin Drula, l-a caracterizat drept „un om curajos” pe Paraschiv dupa ce acesta a folosit o ranga pentru a deschide unul dintre chioscrile lui Ion Radoi.

”Un cartel se destructureaza cu ranga”, a declarat Drula.

„Este un om curajos, care si-a asumat o misiunea grea la Metrorex. Am vazut comentarii despre folosirea de catre directorul general a unei rangi. Da, un cartel se destructureaza cu ranga si-l felicit pentru un act de asumare si curaj”, a adaugat el.

Având în vedere că Iohannis și PNL-ul și-au trădat proprii alegători, veți mai vota cu PNL la următoarele rânduri de alegeri? Dacă nu, care este partidul pe care-l veți vota?

View Results

Loading ... Loading ...

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 20.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.