Înfrânt de electoratul român, căruia nu a reușit să-i smulgă 3% pentru a încasa de la stat (prin decontare) aproape 10 milioane de euro, Alexandru Cumpănașu are un nou plan: înființează o fundație, scrie Grigore Cartianu pe Ziaristii.com.

Știai că Dăncilă este un nume ce provine din limba rromani? ”Dănci” înseamnă copil de țigan sau lăutar țigan, provenind din expresia rromă den ci, ”dă-mi ceva!”

View Results

Loading ... Loading ...

Impostorul Cumpănașu a găsit o nou cale de a stoarce bani din tragedia adolescentei de 15 ani răpită și omorâtă de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă (66 de ani): va înființa Fundația „Alexandra Măceșanu”.

„Săptămâna viitoare înființăm Fundația «Alexandra Măceșanu», împreună cu familia Măceșanu. Verișorii mei mi-au dat permisiunea de a folosi numele fiicei lor, Alexandra”, a anunțat Alexandru Cumpănașu, sâmbătă, într-o transmisie live pe Facebook.

„Decizia luată împreună cu familia Măceșanu, cu familia mea, este aceea de a înființa Fundația «Alexandra Măceșanu». Fundația va ajuta familiile care trec prin aceleași greutăți, familiile care se află la ananghie, ai căror copii sunt traficați, ale căror fete sunt violate, sunt sechestrate, sunt răpite; va oferi consiliere juridică acelora care se luptă cu clanurile interlope; va continua această luptă împotriva unor clanuri care fac foarte mult rău fiecărui oraș”, a mai spus Cumpănașu.

„Această fundație, «Alexandra Măceșanu, înființată împreună cu Teodora și cu Nelu (părinții Alexandrei Măceșanu – n. red.), va avea foarte mulți membri și va face foarte multe fapte bune pentru oameni disperați. Vă rog pe dvs., pe toți, să mă ajutați să-i găsim pe acei tineri ca nu mai au șansa de a ieși din zona crimei organizate”, a spus Cumpănașu.

Acesta a descris și campania electorală din care a ieșit învins: „A fost o bătălie dură, care m-a consumat. Întregul sistem al statului român mă amenință. Mă amenință procurorii, mă amenință polițiștii, mă amenință clanurile interlope…”

Amenințarea procurorilor e reală: se strâng dosarele în jurul lui Cumpănașu, un escroc profesionist, care s-a îmbogățit prin căpușarea statului român.

Cu cine intenționați să votați în turul al doilea al alegerilor prezindețiale?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.