Dan Bittman are în continuare numeroase reacții jignitoare la adresa românilor care îi reproșează modul slugarnic în care s-a comportat față de primarul PSD Daniel Florea. Bittman l-au lăudat excesiv pe Florea în cadrul unui eveniment intitulat „50 de ani de Sectorul 5” pentru care primăria pesedistului a cheltuit peste 700.000 de euro, scrie aktual24.ro.

Într-un nou mesaj pe Facebook, Bittman îi îndeamnă pe cei care îl critică să meargă „in Spania, la capsuni”, pentru că ar fi proști.

Bittman a avut numeroase referiri slugarnice la adresa activității lui Daniel Florea în cadrul evenimentului numit „50 de ani de Sectorul 5”. ”Dom’ primar, văd că merge bine treaba aici, în sectorul 5. Extraordinar, toată lumea-i fericita”, „Domnul primar face o treabă foarte buna”, au fost câteva dintre laudele lui Bittman.

Pe pagină sa de Facebook au fost postate ulerior numeroase comentarii critice. După ce a șters mare parte dintre acestea, Bittman a publicat un nou mesaj jignitor la adresa celor care îl acuzau de slugărnicie.

”Scrieti ce vreți oameni buni, niciodată n-o să-mi trăiesc viața în turmă și n-o să stau drepți în fața ignoranței. Vărsați-va frustrările cât doriți n-o să vă meargă mai bine, vă garantez, mai bine învățați ce e respectul incepeți cu respectul de sine”, a scris Bittman pe Facebook.

Anterior postării acestui comnetariu, Bittman a șters sute de mesaje critice.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.