Procuroarea PSD ar fi solicitat mandate de ascultare pe numele mai multor ziariști la cererea lui Sebastian Ghiță. Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook, scrie Comisarul.ro.

„De ce trebuie desființată Secția Specială, această anexă a PSD-ului? Pentru ca personaje precum Elena Udrea să nu mai poată pune presiune pe magistrații onești, pe care-i amenință cu plângeri penale. În acest caz este vorba de judecătoarea Claudia Jderu de la Curtea de Apel București, care a condamnat-o la 8 ani de închisoare în primă instanță. Justiția se face în sala de judecată, nu la Antena 3 și RTV.

Dar profit de ocazie să dezvălui un abuz marca Secția Specială, faptul că a interceptat mai mulți jurnaliști care au scris despre gulerele albe din România. Bună dimineața, Adina Florea! Mandatele de interceptare au fost emise în anchetele deschise în urma plângerilor penale făcute de Sebastian Ghiță și restul găștii PSD de la Prahova.

Doar nu credeți că Inspecția Judiciară – o altă anexă a PSD- are ceva de zis în cazul ăsta. Judecătorul Lucian Netejoru a fost menținut la șefia Inspecției exclusiv în baza unui OUG promovat de fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cu acceptul grupului de magistrați din CSM strânși în jurul Liei Savonea. Se întâmpla în perioada în care Inspecția Judiciară deschidea acțiuni disciplinare în serie împotriva Laurei Codruța Kovesi și a mai multor procurori-șefi din DNA. În aceeași perioadă în care Adina Florea se visa mare șefă în parchetele Republicii. În concluzie, reforma din Justiție trebuie să înceapă cu CSM, Secția Specială și Inspecția Judiciară, voință politică să fie.”

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.