Ponta a explicat că în perioada în care Dragnea era vicepremier și ministru al Dezvoltării i se pregătea un flagrant de către procurorii din DNA, pe dosarul TelDrum. Episodul este real. Procurorii l-au reținut pe Valentin Preda chiar în parcarea Ministerului Dezvoltării. Mai mult, Papici a fost înlăturat din DNA ulterior. Procurorul de caz era Nicolae Marin, fiind dat afară din DNA odată cu Mihaiela Iorga și Doru Țuluș.

Noi știam faptul că Liviu Dragnea avea niște oameni în DNA. Liviu Dragnea avea o legătură cu Papici, procurorul de caz în Dosarul Referendumul. Dar înțelegerile lui Dragnea nu au contat, pentru că procurorii au vrut să-i organizeze flagrant în Ministerul Dezvoltării. În locul lui Dragnea au picat Vali Preda și un om din DNA.

 Nu înțelegeți că documentele pentru Vali Preda și pentru consilierul din DNA erau, de fapt, pentru Liviu Dragnea. Ei doreau să-i facă flagrant lui Liviu Dragnea în birou la Ministerul Dezvoltării. Eu l-am zis că nu se poate, că e vicepremier.

Vali Preda care a adus niște documente de la Tel Drum în Ministerul Dezvoltării, credeți că le adusese pentru el. Nu, le adusese pentru Dragnea, de aceea doreau să-i facă flagrantul”, a spus Victor Ponta.

Totodată, fostul prim-ministru a afirmat că o persoană importantă din SRI l-a avertizat pe președintele PSD cu privire la flagrant, spunând că este gata să declare acest aspect și în fața procurorilor. Astfel, aflăm că marele BINOM SRI-DNA era doar o născocire pentru fraieri, altminteri Dragnea nu ar fi știut de la acea persoana importantă din SRI de flagrantul pus la cale de procurorii DNA.

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!