Realitatea TV începe să plătească preţul combinaţiilor făcute de Cozmin Guşă cu moguli penali ca Sebastian Ghiţă. Previziunile sumbre privind prăbuşirea audienţelor s-au adeverit.

Cel mai elocvent caz este al zilei de joi (joia era ultima zi a săptămânii pentru talk-show-ul „Jocuri de Putere”, care însă a fost înlocuit de „România 2019”, scoasă din puţul gândirii manageriale a lui Cozmin Guşă)

Joi, Antena 3 a zdrobit efectiv Realitatea TV, ceea ce nu se întâmpla înainte, când Rareş Bogdan făcea emisiunea de joi.

„Jocuri de putere” depăşea adesea audienţa de la „Sinteza zilei”, moderată de Mihai Gâdea, sau erau măcar „bară la bară”. Privind însă cifrele alăturate, veţi putea lesne înţelege dezastrul în direct.

Dar cum Guşă e „co-patron”, are tot dreptul să arunce banii pe fereastră lăsându-i pe tuşă pe cei care-i ţin financiar în viaţă televiziunea, cu audienţa lor mare, şi să bage pe post paranghelii tip Taraf TV.

„România 2019” e un show tip ghiveci, cu primari, popi, politicieni şi folcloriste, la care se adaugă tăcerea magistrală a nelipsitului Hoandră. Acesta parcă-i chemat pe post de mobilă, de vreme ce greu îi dă voie Guşă să deschidă gura. Până şi Guşă ştie ce risc e să-i dai microfonul lui „Tavi”. Prin urmare, tăcerea e de aur, dar… nu ţine de foame. Căci audienţa nu poate fi păcălită (cifrele Realităţii TV sunt pe coloana a patra, în tabelul de mai sus, marcată cu roşu).

Priviţi, de exemplu, sfertul de oră 22.15-22.30, ca să aveţi dimensiunea clară a dezastrului: 5,3 (rating Antena 3), faţă de 0,8 ratingul Guşă TV! Imensă diferenţă. Faceţi apoi comparaţia cu cifrele de pe TOATE celelalte coloane şi veţi descoperi că Realitatea TV se duce la vale: este sub TOATE celelalte posturi TV: România TV, Antena 3, B1 şi Digi 24. (Sursa: Ziaristii.com)

Alegeri prezidențiale 2019. Pe cine votați?

View Results

Loading ... Loading ...

Sprijină proiectul DAC News donând prin PayPal, sau devino patronul nostru pe Patreon! Nu uita, peste 10.000 de persoane te așteaptă în grupul România EUROPEANĂ!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITIȚI ȘI:

Moise Guran: ”Dragnea a trecut linia roșie. PSD poate fi dizolvat” – dacnews.net

Conturi FALSE de Facebook folosite de propagandiști – dacnews.net

Antena 3 EXECUTATĂ în direct: ”Televiziunea dvs. promovează persoane cu probleme grave penale”

DOVADA fabricării dosarului de cercetare disciplinară a șefii Curții Supreme, Cristina Tarcea

1 COMENTARIU

  1. Praful sa se aleaga de realitatea TV, daca Gusă isi doreste ca acest post să fie UN GHIVECI din care telespetatorul nu intelege ce se intâmpla …. se suceste maneta spre penali? Păi, sa se prăbuseasca această televiziune. Cui mai foloseste cănd mai sunt inca teie la fel ? Basta !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.