Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai cunoscuţi protestatari din perioada protestelor pro-Justiţie şi anti-PSD, îi „dă peste nas” lui George Simion, demontând un fals promovat de acesta pe pagina lui de Facebook, scrie Epochtimes-romania.com.

În condiţiile în care Simion a postat un mesaj în care susţine că vandalismul şi huliganismul erau la ordinea zilei pentru USR în perioada în care acest partid era în opoziţie iar PSD la putere, publicând şi o serie de fotografii care să „dovedească” acest lucru, Dide transmite că imaginile cu pricina sunt de la proteste organizate de el, proteste cu care USR nu a avut nimic de a face.

„Dragă George Simion,

Merg la nişte prieteni la un grătar, face bine psihicului, nu prea am mult timp de stat pe aici. Nu mă enervez pentru măgăria ce a fost postată pe Facebook, pe care sunt sigur că nu tu ai scris-o, dar care îţi convine pentru activitatea pe care o desfăşori.
Fotografiile postate pe pagina ta sunt de la protestele pe care eu şi prietenii mei le-am organizat, fără ca USR să aibă vreo implicare.„, susţine Dide pe Facebook.

postare a lui George Simion

Reamintim că în perioada în care PSD mutila legile Justiţiei şi Codurile Penale, Dide a organizat mai multe proteste incendiare: a aruncat cu ouă, ketchup şi muştar la Ministerul Justiţiei, condus atunci de Tudorel Toader, s-a legat cu un lanţ de gardul Guvernului având în mână un bidon cu benzină care putea lua foc în orice moment etc.

Care este soluția pentru Poliția Locală?

View Results

Loading ... Loading ...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.