Procurorul general al România arată că nu se teme de trusturile de presă deţinute de infractori sau controlate de clanurile penale.

Augustin Lazăr a avut joidimineaţă o intervenţie dură, la intrarea în sediul Parchetului General, când a fost abordat de reporterul Antena 3.

„În loc să mă întrebaţi pe mine ce părere am de situaţia din justiţie, ar trebui să vă preocupe înainte de toate siguranţa cetăţeanului. Nu faceţi asta, dar atacaţi în fiecare seară independenţa magistraţilor”, a spus furios procurorul general, la intrarea în sediul Parchetului General, unde era aşteptat de ziarişti.

Citește și ”ALERTĂ! Urmează golirea pușcăriilor până la finalul anului? – dacnews.net

România se află sub teroarea infractorilor eliberaţi prin voia ministrului Justiţiei şi a voturilor PSD, ALDE, UDMR şi Minorităţi din parlament.

Ieri, Tudorel Toader a refuzat să anunţe măsuri urgente, susţinând că statistica e în favoarea recursului compensatoriu. Datele citite de el s-au dovedit ulterior false. (Sursa: Ziaristii.com)

”Țară liberă, ziariști ocupați” – Ne-am propus să oferim ceea ce politicienii corupți, și nu numai, au reușit răpească tuturor cetățenilor: demnitatea, adevărul și curajul. Alege să fii patronul nostru – www.patreon.com/dacnews

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.