Fostul secretar de stat Valeriu Nicolae a afirmat, marţi pe Facebook, că a refuzat să ofere un interviu „celui mai ‘coroiu’ dintre colaboratorii securităţii”, Ion Cristoiu, scrie Epochtimes-romania.com.

Cine credeți că ar fi cel mai potrivit prim-ministru, având în vedere actuala situație socio-politică?

View Results

Loading ... Loading ...

„Începe să fie chiar hilar. Cristoiu, da bre, Ion Cristoiu, cel mai ‘coroiu’ dintre colaboratorii securităţii şi unul dintre cei mai loviţi de deontologia jurnalismului pe la cele mai nenorocite posturi de televiziune, şi-a dorit să facă un interviu cu mine”, a scris Valeriu Nicolae.

Potrivit fostului secretar de stat, Cristoiu i-ar fi oferit o oră de interviu, „o oră care în timpul campaniei s-ar fi tradus la minim vreo 30.000 de EUR, o oră în care aş fi ajuns şi eu om, m-ar fi cunoscut lumea şi m-aş fi umplut de glorie şi belşug”.

„Am zis, foarte fericit, nu. Producătoarea domniei sale, prima oară, nici măcar nu a priceput că am zis nu. A trebuit să repet”, adaugă Nicolae.

Fostul candidat independent şi-a continuat postarea afirmând că, în opinia sa, Ion Cristoiu este „nefrecventabil”.

„Sigur că domnul Cristoiu a făcut şi lucruri bune în lunga lui carieră în care a pretins că e jurnalist. Însă, din punctul meu de vedere, este nefrecventabil, aşa cum nefrecventabile sunt şi Antena 3, Realitatea TV şi România TV. Nu am o problemă să mă duc la televiziuni sau să vorbesc cu jurnalişti. Am, însă, o mare, mare problemă, cu ambiguitatea asta puturoasă în care se scaldă oamenii buni în căutare de glorie la Gâdea, Ciutacu sau Cristoiu. Fiecare avem standardele/ţăcănelile noastre şi se prea poate ca eu să fiu un prost. Prefer totuşi să fiu aşa decât să mă gândesc că o să miros a hazna”, conchide Valeriu Nicolae.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.