Diana Ivanovici Şoşoacă, senatoarea care a stârnit un scandal internaţional, ea şi soţul ei fiind acuzaţi de sechestrarea şi agresarea unor jurnalişti italieni, a anunţat pentru Sputnik – oficiosul Kremlinului – că va candida la prezidenţiale în anul 2024 şi că le va câştiga din primul tur, scrie Epochtimes-romania.com.

”În primul rând, voi candida pentru că aproape tot poporul român mă vede ca preşedinte al României”, a declarat senatoarea pentru Sputnik, publicaţie care, de altfel, a „încoronat-o” pe Şoşoacă, drept personalitatea politică a anului 2021. ”Am aşteptat să văd că apare cineva capabil, apropiat de popor, de Biserică, şi nu văd pe nimeni”, a mai declarat Şoşoacă.

Senatoarea a mai adăugat că nici nu va fi nevoie de turul doi la alegerile prezidenţiale, adică va câştiga alegerile cu peste 50 la sută.

Nu în ultimul rând, Şoşoacă a mai ţinut să precizeze că ”va candida la preşedinţia României Mari”.

Senatoarea a mai susţinut că a decis să candideze la preşedinţia ţării pentru că ”avem numai trădători la pupitrul ţării”. Ea a sesizat că italienii au sărit imediat să îşi apere jurnalista numai pentru că e cetăţean al Italiei, chiar şi ambasadorul Italiei s-a implicat.

Întrebată din partea cărui partid va candida sau dacă va intra în cursa prezidenţială ca independent, Şoşoacă a spus clar: ”Voi candida din partea poporului român”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.