Diaspora Milano, grupul civic #rezist din capitala Lombardiei care s-a remarcat în ”epoca Dragnea” pentru activitatea sa contra regimului PSD, anunță reînceperea protestelor. De această dată, românii vor protesta împotriva președintelui Iohannis și a guvernului PNL-PSD-UDMR, precum și pentru susținerea magistraților corecți, aflați sub presiunea foștilor aliați ai lui Dragnea, scrie Ziaristii.com.

Într-un comunicat pe pagina sa de Facebook, grupul Diaspora Milano anunță un protest autorizat în fața Consulatului Român din Milano, în ziua de duminică, 19 decembrie, între orele 15.00-17.00. Organizatorii cheamă oamenii să protesteze pentru a da „un semnal de alarmă asupra direcției pe care trădătorul de la Cotroceni, împreună cu «guvernul meu» PNL-PSD, vor să împingă România”.

Românii din Milano se simt trădați de guvernul instalat de președintele Klaus Iohannis și acuză atacurile noii coaliții guvernamentale împotriva vocilor democratice din societatea civilă și din justiție.

„Iohannis și PNL au trădat România și, împreună cu penalii din PSD, au lansat un atac mârșav asupra societății democratice”, acuză Diaspora Milano. „Cristian-Mihai Dide a fost arestat, Cristi Danileț a fost exclus din magistratură, judecătorii de la Constanța care au destructurat mafia lui Mazăre-Constantinescu au fost sancționați. Practic, guvernul mostruos condus din umbră de mârșavul individ de la Cotroceni pare să fie mai periculos dacât regimul Dragnea”.

La protestul de la Milano și-au anunțat prezența și membrii ai altui grup civic #rezist din nordul Italiei, Diaspora Torino.

Comunicatul grupului Diaspora Milano 

„La Milano, reîncepem protestele #rezist. Grupul Diaspora Milano a decis că este timpul să dea un semnal de alarmă asupra direcției pe care trădătorul de la Cotroceni, împreună cu «guvernul meu» PNL-PSD, vor să împingă România.

Iohannis și PNL au trădat România și, împreună cu penalii din PSD, au lansat un atac mârșav asupra societății democratice. Cristian-Mihai Dide a fost arestat, Cristi Danileţ a fost exclus din magistratură, judecătorii de la Constanța care au destructurat mafia lui Mazăre-Constantinescu au fost sancționați. Practic, guvernul mostruos condus din umbră de mârșavul individ de la Cotroceni pare să fie mai periculos dacât regimul Dragnea.

Grindeanu (odiosul premier al Ordonanței 13) a fost readus de Iohannis și de PNL la șefia Camerei Deputaților, apoi ministru în Guvern; Laura Vicol, avocata mafioților, a fost pusă la șefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaților. Hoardele penelisto-pesediste au acaparat România!

De aceea, Diaspora Milano vă cheamă la proteste! Duminică, 19 decembrie, între orele 15.00-17.00, în fața Consulatului Român din Milano, românii din Milano vor cere o justiție independentă, demisia locatarului de la Cotroceni, păstrarea democrației și a direcției pro-europene a României!

Știm că sunteți obosiți si dezamăgiți, dar țara are nevoie de noi. Diaspora a dat mereu exemplu și nu va dezamăgi nici de această dată!

Am vorbit și cu prietenii de la Diaspora Torino și vor veni și ei la Milano în această duminică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.