Fugarul Cristian Rizea a postat duminică seara, la ora 21.50, pe contul de Facebook “Spovedania lui Rizea”, un mesaj video în care susține că Dana Budeanu a fost escortă de lux la Londra și că a practicat șantajul împreună cu fostul soț, Radu Budeanu, scrie Ziaristii.com.

Ex-deputatul PSD afirmă că Dana Budeanu se va mărita în secret, într-o locație de lux din străinătate, cu Andrei Hrebenciuc, fiul fostului lider PSD Viorel Hrebenciuc.

Rizea spune că inelul cu diamante cu care s-a lăudat Dana Budeanu pe rețelele de socializare i-a fost dat de Andrei Hrebenciuc „din banii furați de la toți românii“.

Rizea a trecut în revistă “palmaresul” Danei Budeanu. El a povesit că, atunci când la Primăria Capitalei se afla Gabriela Firea, Dana Budeanu „i-a spart casa“ generalului Adrian Ciocârlan, prim-adjunct SRI, căruia i-ar fi fost amantă pentru că avea nevoie de “intrare” și protecție în “afacerile” pe care le făcea cu Firea.

Nu e prima oară când Rizea face astfel de acuzații. Anul trecut, el a prezentat în detaliu legăturile dintre Dana Budeanu și Gabriela Firea, pe care le unea la momentul respectiv interesul față de bugetul Bucureștiului.

Fostul amic al Danei Budeanu spune că face toate aceste dezvăluiri pentru că aceasta îi păcălește pe oameni ascunzându-și trecutul. Rizea mai relatează, indignat, că Dana Budeanu, care postează icoane de Adormirea Maicii Domnului, s-a dus în 2019, chiar în seara de Crăciun, acasă la familia Hrebenciuc, a sunat la ușă și, de față cu toată lumea, inclusiv cu soția de atunci a lui Andrei Hrebenciuc, i-a dat ultimatum acestuia, spunându-i că ori vine imediat cu ea, ori îl părăsește.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 18.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here