Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat joi că intenţionează să demareze, împreună cu Ministerul Agriculturii, „un program pentru peşte în România, indiferent ce va spune Bruxelles-ul”, scrie Newsweek.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Aflat într-o vizită în judeţul Dolj, liderul PSD a fost întrebat dacă ştie care sunt concluziile anchetei în cazul peştelui contaminat cu mercur.

„Concluziile au cam apărut, sunt groaznice. Adică în vestul Europei sunt ţări dezvoltate, cu toate măsurile de mediu pe care le-au luat poluează, poluează apele lor, şi acolo sunt şi peşti cu metale grele în ei. În pieţele din Occident nu se poate vinde aşa ceva, că e puşcărie curată. Şi au zis căromânii sunt mai proşti şi hai să le dăm lor, că pot să moară şi românii şi copii.

Mai ales că acum au început mămicile, şi pe bună dreptate, să introducă în hrana copiilor mai mult peşte, să evite produsele care au mai mulţi hormoni de pasăre sau de altă natură. (…)

Şi noi avem în România aşa: avem crap românesc din Belgia, avem crap românesc din Spania, avem caras din Italia, avem toate soiurile de peşte, numai din România nu, în condiţiile în care România are un bazin hidrografic cu un potenţial inimaginabil”, a arătat Dragnea, citat de Agerpres.

El a anunţat că duminică se va afla, împreună cu ministrul Agriculturii, la Nucet (Dâmboviţa).

„Duminică mergem la Nucet, acea capacitate care produce toate soiurile de peşte, ca să vă arăt şi să arăt tuturor că România poate produce peşte ca să populeze tot ce avem. Şi, indiferent ce spune Bruxelles-ul, că ştiu că aveţi o problemă, vreau să începem un program pentru peşte în România”, a adăugat liderul PSD.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

ULTIMA ORĂ! Șefii Secției Speciale sunt cercetați pentru constituire de grup infracțional organizat

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu: Cabientul Dăncilă e ”un guvern de bolnavi mintal”

Caz clasic de Bălăceanca. Dragnea: ”SRI mi-a făcut sesizare la Parchetul General”

Mergi sau nu la vot pe 26 mai, poți afla ulterior dacă CNP-ul tău a votat fără tine

[sg_popup id=6254]

2 COMENTARII

 1. Aia-i, lumina vine iarăși de la răsărit !!

  Si Vladimir Vladimirovici Putin isi apară poporul înfometat otrava din fructele si vinul din Basarabia, din carnea din Polonia si din medicamentele occidentale !!!
  Bascane, exista o autoritate naționala cu competente in controlul alimentelor din import sau din producția interna si exista si legislația necesara. Tot ce trebuie este sa puneți oameni competenți la conducere si sa le cereți, oficial, sa-si facă treaba. La urma urmei, voi, PSDD le-ati numit conducătorii. Daca , totusi, e cineva vinovat, atunci este aceasta autoritate naționala care nu-si face treaba.
  Apoi, produsele alimentare sunt importante in cea mai mare parte de firme autohtone , pline de patriotism si de grija fata de om, nu? asa ca lucrurile sunt simple si ușor de controlat si pus la punct.

  Aia-i,se folosește prea mult oxid de mercur pentru a da culoarea aceea frumoasa, rosu-portocalie, caviarului, homarului si langostinelor din farfuria romanilor. Si cum aceștia înghit prea multe delicatessen de acest gen si prea des,…avem o noua problema naționala.
  Doina Pana poate depune mărturie!!!

  Ce-ar fi sa nu mai umblați cu BAU-BAU pe la porțile oamenilor, din interese de partid si electorale sugerând, ca pe vremuri comuniștii, ca vampirii din UE sug sângele poporului…? !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.