În 2020, când Costel Alexe era ministrul Mediului și Apelor, la ferma familiei sale din Sculeni au fost aduși muncitori de la Apele Române pentru a-i amenaja puțurile, scrie publicația Reporter de Iași, care citează afirmațiile unui angajat de la Administrația Bazinală de Apă (ABA) Prut-Bârlad, înregistrat incognito.

”Eu am făcut mai multe puțuri acolo. Cu motocompresor am făcut denisipare”, i-a explicat angajatul de la Apele Române unui reporter care s-a dat drept subcontractor al familiei Alexe.

Folosirea muncitorilor de la Apele Române, agenția condusă de Petru Avram, un apropiat al lui Costel Alexe, a fost un subiect vehiculat în ultimele luni, dar negat categoric de cei implicați.

Familia lui Costel Alexe, actual președinte al Consiliului Județean Iași, vrea să construiască un parc de distracții la 20 km de Iași, cu animale exotice, restaurant, spații de cazare și un lac artificial.

Costel Alexe este inculpat într-un dosar DNA în care procurorii îl acuză că a luat mită 22 de tone de tablă de la combinatul siderurgic din Galați pe când era ministru al Mediului.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Aproximativ 17.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.