Razvan Savaliuc, patronul publicatiei Lumea Justitiei si invitat permanent la Antena 3 si Romania TV, dedica o lunga oda senatoarei Diana Sosoaca, luandu-i apararea in scandalul sechestrarii si agresarii unei echipe de jurnalisti de la Rai Uno, scrie Money.ro. 

„Cata mizerie umana mai exista inca in politia si procuratura Romaniei! Asist la ceea ce i se intampla in aceste zile senatoarei Diana Sosoaca si sotului ei, Silviu. Teama ca aceasta femeie – avocat si mai nou senator – va putea strica socotelile la viitoarele alegeri prezidentiale, asa cum a contribuit in buna masura la devoalarea coruptiei si genocidului care se ascund in spatele campaniei anti-romanesti de vaccinare obligatorie a populatiei, au declansat operatiunea mafiei statale de a o compromite, prin fabricarea unor dosare penale.

Supara rau Sosoaca pentru ca i-a desteptat pe multi ca vaccinurile nu sunt despre boala, ci despre libertate. Supara pentru ca lupta pentru identitatea nationala. Ca-i trezeste pe multi romani. Supara pentru ca in Parlament si in strada are curajul sa spuna ceea ce foarte putini indraznesc sa mai rosteasca.

Sosoaca are verb, o duce capul, stie Drept, are inima. Face cat 10 barbati”, sustine Savaliuc intr-un text publicat in Lumea Justitiei.

Savaliuc o numeste pe Sosoaca drept „doamna de fier a Romaniei”.

„Adevarul e ca daca am avea cateva zeci de Sosoaca, tara asta era departe. Daca vrem sa ne fie mai bine, multi ar trebui sa actionam macar cum ne pricepem fiecare, dar sa actionam. Diana Sosoaca are stilul ei, dar trebuie aparata, pentru ca noi, romanii, trebuie sa ne pazim sa nu fim vanduti. Asa ca acei romani care nu o plac pe Sosoaca, dar nici nu fac nimic decat sa doarma pe ei si stau sa se vaite cum ne este vanduta tara mai bine sa taca decat sa spuna prostii”, mai sustine Savaliuc.

Lumea Justitiei (luju.ro), site detinut de Razvan Savaliuc, a incasat, inainte de alegerile locale, 50.000 de euro pe la Primaria Sectorului 1 pentru promovarea „Spitalului de Urgenta”, un clip fake prin care fostul primar PSD Daniel Tudorache sustinea ca a construit un spital nou in Sectorul 1.

Informatia privind banii incasati de luju.ro de la Tudorache a fost dezvaluita de Clotilde Armand, duminica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.