Preşedintele USR, Dacian Cioloş, a criticat, marţi, atitudinea poliţiei în cazul scandalului iscat de Diana Şoşoacă în biroul său de avocatură şi şi-a exprimat speranţa că senatoarea nu va invoca niciun fel de imunitate pentru a se “ascunde din faţa legii şi a justiţiei”. În plus, Cioloş a cerut Ministerului Afacerilor Interne să vină cu explicaţii privind acest incident, scrie Epochtimes-romania.com.

“Am văzut poliţişti timoraţi de gura Dianei Şoşoacă, care a măturat pe jos cu jurnaliştii de la televiziunea publică italiană care au îndrăznit să-i pună întrebări. Şi atunci ne mai mirăm că statul e îngenuncheat şi decredibilizat în faţa celor cu tupeu, fără bun-simţ. Şi că oamenii nu mai au mari aşteptări de la stat. Doar politicienii care-l controlează aşteaptă să li se dea ‘dreptate’.

Ministerul Afacerilor Interne trebuie să dea explicaţii cu privire la acest incident, dincolo de mesajul Poliţiei Capitalei, potrivit căruia ‘procedurile au fost respectate’. Sechestrarea unor jurnalişti este faptă penală şi sper ca nicio imunitate să nu fie invocată de senatoarea Şoşoacă pentru a se ascunde din faţa legii şi a justiţiei”, a precizat Cioloş pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.