Liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost interpelat de mai mulți protestatari după audierile de la Parchetul General, unde a declarat că s-a prezentat în calitate de martor. ”De unde sunteți atât de bogat? ”, l-a întrebat o femeie în timp ce liderul PSD se îndrepta spre mașină. ”Unde-i bogăția mea? Nu v-ați săturat de atâtea minciuni?”, i-a răspuns Dragnea, în huiduielile unui grup de protestatari, scrie G4Media.ro.

Aceștia au scandat tot timpul cât liderul PSD a răspuns întrebărilor adresate de ziariști lozinci împotriva sa: ”Să vă fie rușine!”, ”Penalul, penalul ”, ”Cât de javră poți să fii, să gazezi niște copii” și ”Dragnea infractorul, a gazat poporul!”.

Dragnea a declarat la ieșirea din Parchet, în jurul orei 19.30, că a fost audiat ca martor în dosarul violențelor de la mitingul din 10 august. Liderul PSD a spus că a fost întrebat de procurori dacă are elementele de sprijin în ce privește acuzația de lovitură de stat, precizând că ”Tot ce am avut de spus am spus în fața procurorilor ca martor”.

”Eu nu am primit informări nici de la SRI, nici de la ministerul de interne, nici de la nimeni”, a precizat liderul PSD.

Întrebat cum își explică faptul că sunt 800 de plângeri împotriva forțelor de ordine, Dragnea nu a răspuns. Întrebat ce mesaj are pentru manifestanții pașnici care au fost loviți, liderul PSD a răspuns: ”Tot timpul să se delimiteze de elementele violente.”

Întrebat pe ce se bazează când a acuzat lovitura de stat, în condițiile în care mai mulți oficiali din ministerul de interne și SRI au negat că au existat informații pe această temă, Dragnea a declarat că i-a spus procurorului.

La întrebarea ce le transmite protestatarilor din fața Parchetului, liderul PSD a răspuns de mai multe ori sec: Nimic.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.