Preşedintele Klaus Iohannis a participat la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române, eveniment de pe faleza din faţa Comandamentului Flotei, în Constanţa. Şeful statului a fost prezent în fiecare an la festivităţile de Ziua Marinei, scrie realitatea.net.

Pentru mine, întâlnirea cu dumneavoastră, aici, la Constanţa, are o încărcătură sufletească specială în această zi, în care sărbătorim Marina Română şi Adormirea Maicii Domnului (…) Evenimente precum cel de astăzi ne dovedesc puterea valorilor şi simbolurilor care ne unesc. Ce mesaj mai potrivit decât acesta în anul în care sărbătorim Centenarul României. Aniversarea a o sută de ani de la realizarea marelui ideal al unităţii naţionale trebuie să reprezinte pentru noi, toţi, un moment de reflecţie astfel încât cei care gândim şi simţim româneşte să facem tot posibilul pentru a construi împreună o României mai bună, aşa cum ne-o dorim cu toţii. Cred că tocmai acesta este spiritul în care trebuie să sărbătorim Anul Centenar„, a declarat Iohannis la festivităţile prilejuite de Ziua Marinei Române.

De cealaltă parte, Dragnea, Tăriceanu, Dăncilă, Carmen Dan, sau oricare alt membru PSD-ALDE, nu au îndrăznit să participe la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române. Dragnea s-a rezumat doar la a transmite un mesaj pe Facebook, însă imediat acesta a fost sancționat de internauți.

La fel ca Dragnea, și Dăncilă transmite mesaje prin presă. Niciun lider ale partidelor de guvernământ nu va mai participa prea curând la vreun eveniment public. După masacrul din Piața Victoriei cu arme chimice, șobolanii vor sta ascunși multă vreme.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

  1. Titlul postarii e total gresit ptr ca sugereaza ca si Presedintele KWI este un borfas care a stat ascuns impreuna cu ceilalti borfasi .,,In afara de…ceilalti borfasi au stat ascunsi ” .Stupid si total gresit !

Comments are closed.