Dosarul Jandarmeria va EXPLODA, scrie comisarul.ro. Se trece la rețineri, ordinul de evacuare a Pieței fiind ILEGAL. Jandarmii se toarnă între ei pe capete.

Surse din Jandarmerie vorbesc despre rețineri iminente în legătură cu măcelul din 10 august. Deja se vorbește că ordinul de evacuare în forță a Pieței, prin care s-a pus în pericol viața a zeci de mii de oameni, a fost ilegal. Ordinul s-a dat în urma unor date inexacte, neverificate în teren.

Mulți dintre jandarmii de rând vorbesc despre o manoperă politică, despre un scenariu în care ei au fost intoxicați că se încearcă ocuparea clădirii Guvernului. Colonelul Cătălin Paraschiv, şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei Române, a recunoscut public că ordinul de a intra în acțiune al unității sale s-a dat în urma unui fals, că sunt doi jandarmi morți. De altfel, Paraschiv apare într-o înregistrare în care îl înjură pe un protestatar spunându-i că i-au fost omorâți jandarmi. Conform informațiilor comisarul.ro, Paraschiv este foc și pară și este hotărât să spună adevărul despre cele întâmplate.

Notă: Un element extrem de important este acela că ofițeri din Jandarmeriei ar fi încercat să ia legătura cu un procuror militar încă de pe 9 august. De ce oare? „Am unele elemente că un anume ofițer din Jandarmerie a incercat să atragă în zonă un alt procuror militar, exact cu o zi înainte”, Ionel Corbu, procuror de caz.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.