Grigore Cartianu afirmă într-o postare pe Facebook că ministrul Justiției, TuDorel Toader, este complicele tuturor infractorilor care au fost eliberați din penitenciare în baza recursului compensatoriu pentru că a refuzat să țină cont de faptul că majoritatea celor eliberați vor recidiva. Acesta dă ca exemplu pe bărbatul care recent a lovit cinci mașini și a rănit două persoane, după ce a fost eliberat din pușcărie de ”sinistrul” Justiției.

ATENȚIE, TÂLHARI PERICULOȘI!

Doi tâlhari deosebit de periculoși: recidivistul Gheorghe Iancu (39 de ani) și complicele său, Tudorel Toader (58 de ani).

Iancu a fugit vineri de poliție, a gonit ca nebunul, a lovit cinci mașini și a rănit doi oameni.

Toader l-a scos din pușcărie pe Iancu, anul trecut, pe bazul recursului compensatoriu pe care l-a promovat cu insistență.

Ministrul Justiției n-a ținut cont de faptul că Iancu era (și este) un infractor periculos, închis de trei ori pentru tâlhărie și furt calificat. Ultima condamnare: 8 ani, în 2011.

Deși Iancu e un recidivist înrăit, Toader a insistat să-l libereze anticipat, „din cauza condițiilor necorespunzătoare din penitenciar”.

Ministrul a creat astfel condiții ideale pentru ca alți români să fie tâlhăriți, jefuiți, călcați cu mașina. Pentru că Tudorel Toader nu e ministrul Justiției, ci ministrul infractorilor.

Cele două persoane rănite vineri de recidivistul Iancu ar trebui să-i ceară daune și complicelui Toader.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.