Platforma România 100 lansează proiectul ”Întrebăm România Împreună”, o campanie amplă de consultare națională pentru viitorul României. Scopul este acela de a afla care sunt problemele și prioritățile reale ale oamenilor pentru anii care vin.

Proiectul se va desfășura pe durata a 100 de zile, cu implicarea a peste 1000 de voluntari România 100, și își propune să strângă opinii și propuneri de la cât mai mulți cetățeni.

Putem avea o Românie așa cum ne dorim dacă fiecare ne implicăm și punem umărul pentru a da viață schimbării. Noi, la începutul unui drum într-o altfel de politică, una cinstită, profesionistă, responsabilă, facem astăzi primul pas: vrem să înțelegem direct de la oameni ce își doresc pentru viitor. Astfel, vom putea propune un program politic care să răspundă necesităților reale și care să aducă schimbarea”, a spus Dacian Cioloș.

Proiectul are două mari componente: dezbateri publice și chestionar, care va fi aplicat atât online cât și în discuții față în față. Chestionarul online poate fi completat aici: www.romaniaipreuna.ro/intrebamromania.

DAC News a realizat un TOP 50 minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.