Ion Țiriac a semnat în acest an un nou acord cu Primăria din Madrid pentru a păstra turneul de tenis în capitala Spaniei, până în 2031. Această decizie luată de primarul Madridului, Manuela Carmena, de a păstra turneul patronat de Ion Țiriac i-a adus o mulțime de critici din partea politicienilor din Spania, anunță Digisport.ro.

Dacă ați fi puși în situația de a negocia lucrurile acestea, ce ați alege?

View Results

Loading ... Loading ...

Conform acestui acord, Ion Țiriac va câștiga 35 de milioane de euro în următorii 10 ani. Fostul jucător de tenis a ajuns la un acord cu autoritățile din Madrid pentru a menține turneul în capitala Spaniei. Astfel, fostul mare jucător va încasa 3.5 milioane de euro pe an, în următorul deceniu. O întâlnire a avut loc încă de luna trecută la sediul primăriei din Madrid, între autorități și cei care reprezintă turneul patronat de omul de afaceri român. De asemenea, autoritățile din Madrid i-au garantat lui Ion Țiriac construirea a două noi arene, așa cum a cerut omul de afaceri.

Politicienii care fac opoziție primarului Manuela Carmona au cerut ca acest acord să fie anulat. Astfel, Rommy Arce și Pablo Carmona, doi politicieni care se opun acestui proiect, au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au spus că „Ion Țiriac este un magnat mafiot„, care profită de bunurile publice.

Caja Magica a fost o investiție grozavă ce s-a transformat într-o mare datorie pentru acest oraș. Trebuie să recuperăm managementul Caja Magica și să anulăm contractele păguboase semnate de municipalitate„, a spus Rommy Arce, conform La Vanguardia.

Ion Țiriac, despre relația cu primarul Madridului

Ion Țiriac a anticipat că vor veni atacuri din partea politicienilor, după semnarea acordului cu Primăria Madridului.

Eu și Manuela Carmena, primarul Madridului, avem o relație excepțională. Din nefericire, sunt unele persoane în jur care nu sunt pe aceeași lungime de undă. Uitați, eu nu sunt un mare lider, sunt o persoană normală, respect pe toată lumea, dar am nevoie să mă simt și eu respectat, OK?”, spunea Ion Țiriac în El Pais.

Cel mai potrivit aliat apropiat şi partener strategic al României ar trebui să fie:

View Results

Loading ... Loading ...

[insta-gallery id=”1″]

Urmărește-ne și pe TWITTER!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

CITEȘTE ȘI:

Antena 3 ceartă un ministru pentru că-l aduce ”prea repede” în țară pe fugarul Radu Mazăre

Oficialii americani vorbesc despre Guvernul PSD-ALDE ca despre un grup mafiot – Expres Media

Plângere penală la DIICOT împotriva lui Dragnea. Președintele PSD a instigat la comiterea de violențe

Dictatură pe față! Carmen Dan anunță anchetarea protestatarilor anti-PSD

[sg_popup id=6254]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.