Judecătorii din dosarul lui Liviu Dragnea au stabilit luni un nou termen pentru 20 mai, astfel încât avocații să își pregătească strategia de apărare după ce DNA a cerut sesizarea CCR cu două excepții de neconstituționalitate fix a articolelor pe care se bazează sesizarea lui Florin Iordache, scrie Comisarul.ro.

În timpul termenului de luni și avocații inculpaților au cerut amânarea pentru a aștepta decizia CCR pe sesizarea lui Florin Iordache privind nelegalitatea completurilor de 3 judecători.

De notat că la 1 iunie Luciana Mera, judecătoare care face parte din complet, se pensionează, ceea ce ar putea duce la o reluare a procesului de la început, în funcție de decizia completului.

Reamintim că azi, de la ora 11.00, a avut loc un nou termen la Înalta Curte în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. La sediul Curții Supreme de pe Strada Batiștei din București au fost prezenți atât protestatari anti-Dragnea, cât și susținători ai acestuia.

În timpul audierii, Liviu Dragnea s-a declarat nevinovat și a spus că acesta este ”un dosar politic”.

Care credeți că este cea mai potrivită întrebare pentru referendumul de pe 26 mai?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe TWITTER!

1 COMENTARIU

  1. Cripto-bolșevicii de la CCR așteaptă să scoată judecătorii de la ICCJ castanele din foc pentru ei, iar judecătorii de la ICCJ așteaptă pe șmecherii de la CCR să le facă temele.
    Curaj și demnitate made in Romania !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.