Actorul şi cântăreţul Tudor Chirilă (44 de ani) a comentat cu privire la lista PNL pentru europarlamentare şi critică dur partidul pentru „incapacitatea de a se reforma“.

Veți participa la alegerile europarlamentare și dacă da, cu cine veți vota?

  • Da, voi participa și voi vota USR (35%, 5.975 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PLUS (24%, 4.068 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PRO România (23%, 4.024 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PNL (9%, 1.478 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota alte partide sau alți candidați independeți (4%, 651 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PMP (3%, 502 Votes)
  • Nu, nu voi participa la vot (1%, 236 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota PSD (1%, 232 Votes)
  • Da, voi participa și voi vota ALDE (0%, 75 Votes)

Total Voters: 17.241

Loading ... Loading ...

Tudor Chirilă, un critic vehement al politicienilor, şi-a exprimat părerea cu privire la lista PNL pentru europarlamentare.

Capul de listă al PNL este jurnalistul Rareş Bogdan, urmat de Mircea Hava (primarul Albei Iulia) şi Siegfried Mureşan (europarlamentar şi purtător de cuvânt al PPE).

Pe aceeaşi listă se regăsesc candidaţi precum Vasile Blaga, fost co-preşedinte PNL şi fost preşedinte PDL, dar şi Gheorghe Falcă, primarul Aradului.

Artistul critică partidul pentru „incapacitatea de a se reforma“ şi îl compară cu PSD, amintind de sloganul protestatarilor „PSD şi PNL, aceeaşi mizerie“.

„Aş vrea să nu uităm de sloganul ăsta, «PSD şi PNL, aceeaşi mizerie». Ştiu că o să-mi sară în cap multă lume că nu e momentul de filosofie, că e nevoie de opoziţie unită, bla, bla, bla. Eu cred că asta ar însemna să băgăm rahatul sub preş. Pentru că de fapt asta face PNL acum. Ştim foarte bine şi sunt zeci de mărturii despre fraternităţi silenţioase între primari PSD şi PNL în teritoriu, care se contrează doar de faţadă. Nu avem memoria atât de scurtă încât să uităm monstrul USL. Iar lista PNL de la europarlamentare spune multe despre incapacitatea acestui partid de a se reforma“, a scris Chirilă.

Artistul a continuat prin a-şi exprima nemulţumirile privind candidaţii aflaţi pe locurile eligibile pentru Bruxelles şi critică PNL pentru că „nu a reuşit să construiască o listă curată de oameni cu viziune pentru traseul României în Europa“.

„Cum poţi să vii în faţa alegătorilor cu personaje ca Vasile Blaga şi Gheorghe Falcă? Există datorii la aceşti oameni. Nu a reuşit partidul să construiască o listă curată de oameni cu viziune pentru traseul României în Europa. Răspunsul este nu. Sunt convins că existau resurse în partidul lor ca lista asta să arate mult mai bine şi să fie cu adevărat relevantă, dar se pare că reforma şi promovarea oamenilor curaţi şi bine intenţionaţi nu câştigă în PNL“, a scris Chirilă.

„Atenţie asta nu e o invitaţie la boicot, vreau doar să punctez faptul că nu suntem proşti şi că singura şansă pe care o mai are această ţară este soluţia radicală în care partidele să se desprindă de mafia care le-a căpuşat. PSD nu poate face asta, e însuşi mafia, iar PNL se pare că nu poate. Cu lista asta…“, a conchis artistul. (Sursa: Adevarul.ro)

Sunteți de acord cu declanșarea referendumului pe tema Justiției?

View Results

Loading ... Loading ...

Urmărește-ne și pe FACEBOOK sau TWITTER!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.