Un moment de o grosolănie rară chiar și pentru Adrian Năstase: le-a sugerat celor care vor detalii în legătură cu Tamara Cernâșov, „mătușa Tamara”, „să meargă să se întâlnească cu ea”. Tamara Cernâșov este decedată de foarte mulți ani, scrie Newsweek.ro.

Fostul premier Năstase a făcut aceste declarații la Kanal D, în emisiunea Denisei Rifai, „40 de întrebări”. Când i s-a pus, în legătură cu Tamara Cernașov și Aurelia Zachir, mătușile Danei Năstase, întrebarea „V-ați ascuns averea în spatele mătușilor?”, Năstase a început astfel:

„Nu. Și lucrurile sunt foarte simple… Tamara… mătușa Tamara… care… pe care foarte mulți o invocă… și… eu le sugerez să meargă să se întâlnească cu ea (privește în sus – n.r.) cât mai curând, n-am ce să le spun altfel (moderatoarea chicotește – n.r.)… practic, s-a născut la Tbilisi, într-o familie foarte bogată.”

Apoi a continuat să explice cum averea mătușii Tamara provenea de la familia acesteia, nu de la eforturile fostului premier.

Înregistrarea emisiunii de la Kanal D poate fi urmărită pe YouTube iar partea despre mătuși începe de la minutul 57 al primei ore.

Te invităm să te alături grupului România Europeană. Peste 16.000 de persoane te așteaptă să dezbateți împreună ultimile știri. Click AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here