Ciprian Mihali, fost ambasador și actual profesor universitar la Babeș Bolyai în Cluj, reacționează în mediul online după decizia CSM de a-l exclude pe Cristi Danileț din magistratură.

Postarea integrală:

”Câteva întrebări pentru PNL și nu numai

1. Care este poziția oficială a PNL și a ministrului Justiției în acest caz?

2. Câți liberali vor ieși în stradă în semn de solidaritate cu Cristi Danileț?

3. Cine vor fi liberalii care vor da ordin Jandarmeriei să împrăștie manifestanții care se vor solidariza cu Cristi Danileț?

4. Vor fi liberalii care dau ordin Jandarmeriei să împrăstie manifestanții la fel de îngăduitori cum sunt cu suținătorii Dianei Șoșoacă și AUR sau, dimpotrivă, vor fi necruțători?

5. Cum se simt azi liberalii știindu-se luați captivi în propria lor foame de putere și de bani de un PSD care nu a schimbat nimic din mecanismele lui mafiote și subterane de control al țării?

6. Există în România vreun alt magistrat care să fi contribuit la difuzarea cunoștințelor de legislație în rândul copiilor, tinerilor și a societății în general așa cum a făcut-o Cristi Danileț?

7. Cum va explica băiețelul cu gură mare și costume colorate la Bruxelles că vrea ridicarea MCV-ului când sub regimul lor politic este promovată Laura Vicol și este exclus Cristi Danileț?

8. Care este statul de drept promovat de Klaus Iohannis, generalul cu doctorat incert, imberbul care a condus beat și a fraudat statul american și baiețelul cu batistă colorată, atunci când ei promovează impostura lui Florin Roman la Cercetare și îl exclud pe Cristi Danileț din magistratură?

9. Cum arată « România educată » care pedepsește cel mai important apărător al învățării legii și dreptății de către copii și tineri și promovează plagiatori în fruntea țării?

10. Înainte și în timp ce societatea civilă se solidarizează cu judecătorul Cristi Danileț, cum se manifestă solidaritatea breslei magistraților cu colegul lor și cu ceilalți magistrați excluși de CSM?

1 COMENTARIU

  1. De ce nu, Hai bre amestecam tot rahatu, facem compost si pana la urmă va iesi ceva din tara asta măcar o băsină,îi dăm foc explodează si fugim toți din țară pană o sa-si revina.Apoi o luam de la capăt și tot așa………!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.