Deputatul USR Tudor Benga s-a arătat revoltat de excluderea judecătorului Cristi Danileţ din magistratură şi a avertizat că poporul fierbe de furie şi nu este exclus să vedem în stradă în curând „un şuvoi cum nu s-a mai văzut din anii ’90”, scrie Epochtimes-romania.com.

„Dide zace nejustificat timp de treizeci de zile în arest preventiv, pe Danileţ încearcă CSM-ul să-l mazilească pe motive puerile, pare că diverşi băieţi şi fete din sistem au concluzionat că s-a dat drumul la haiducie toamna asta. Eu tot ce ţin să zic momentan sunt următoarele: indiferent cât de mare a fost ticăloşia politică a toamnei ăsteia, lumea are aşa o lehamite de politică încât apetitul pentru protest era la minim”, a declarat Tudor Benga.

Însă deputatul atrage atenţia că „vine o iarnă grea cu scumpiri de toate neamurile, vin restricţii pe bază de certificat verde şi furia aferentă, şi răsar toate aceste măgării flagrante ca cele de mai sus”.

„Ferească sfântu’ să reuşiţi să uniţi cele trei rezervoare mari de furie populară într-unul singur, că vă veţi trezi pe mână, de nicăieri, cu un şuvoi cum nu s-a mai văzut din anii ’90. Şi nu uitaţi că şi Ceauşescu s-a crezut intangibil înconjurat de mii de securişti. Aviz amatorilor. E enorm de multă furie, de toate neamurile, amorsată în ţară în clipa asta. Ferească sfântu’ să reuşiţi să îi găsiţi fitil cu vreo nouă mizerie precum cea din seara asta (excluderea lui Danileţ – n.r.)”, a avertizat Tudor Benga.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.