Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a criticat aspru decizia Secției de judecători a CSM de a-l exclude pe judecătorul Cristi Danileț din magistratură pentru mai multe clipuri publicate pe rețelele sociale. În contrast, Birchall a amintit că CSM nu a luat hotărârea de a o exclude, de pildă, pe judecătoarea Dana Gîrbovan din magistratură, deși aceasta s-a afiliat la un moment dat politic, scrie Podul.ro.

Postarea integrală:

„O prostie! O idioțenie!

P.S. Ok Cristi este mai excentric, mereu a fost, DAR excluderea din magistratură este o măsură extrem de serioasă și ar trebui serios întemeiată!

Sunt câțiva magistrați care fac pe analiștii politici pe la TV, alții critică decizii politice și oameni politici sau se joacă alba-neagra cu demisia ca să fie numiți în funcția de ministru al Justiției într-un Guvern 100% politic (a se vedea cazul Gîrbovan, salvată de Savonea după ce nu a fost numită ministru), alții dau decizii cu motivări de te minunezi și te întrebi ce au învățat la facultate, alții au dosare întoarse pentru că nu știu lucruri elementare de competență etc… și tot nu am văzut așa măsuri de excludere din magistratură!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.