După episodul în care Eugen Tănăsescu i-a numit ”muiengiști“ pe românii din diaspora care au protestat pe 10 august în București, de data aceasta înaltul reprezentant al Bisericii Ortodoxe Române revine cu o nouă postare în care îi etichetează pe oamenii care vor refuza să meargă la referendumul pentru susținerea familiei tradiționale.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului îi etichetează și cataloghează pe cei care vor refuza să meargă la referendumul organizat pentru revizuirea Constituției, în sensul redefinirii familiei, în trei categorii:

”Nu mergi la Referendum dacă:
a) ești gay;
b) nu știi ce-i căsătoria;
c) te răzbuni pe o căsnicie nereușită;”

Făcând o abstracție totală că pot exista oameni care au alt mod de gândire sau motive de altă natură pentru care nu vor veni la votul de pe 7 octombrie, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului vrea să contracareze valul de reacții prin care o parte a populației este încurajată să boicoteze Referendumul prin neprezentarea la vot.

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară:

”Nu merg la referendum pentru ca nu vreau! Am o căsnicie minunată, am copii minunați și am 5 nepoți și mai minunați! Acest referendum mi se pare o prostie și as vrea sa știu dacă preoții pedofili merg?“, a scris o cititoare.

Alte persoane au răspuns în același registru:

”Mergi la referendum daca esti imbracat in negru atunci cand:
A:Iti plac banii enoriasilor indobitociti
B:Iti place sexul cu copii;
C:iti place sexul cu persoane care poarta aceleasi haine ca si tine;
D:ii pupi p*la lui” MACHE” sa-ti mearga bine
E:esti mai prost decat pot intelege unii mai prosti decat tine si care te venereaza!
P.S…imi pare rau ca m-am coborat la acelasi nivel cu domnul asiatat social in negru care n-a muncit o zi in viata lui…“.

Un alt cititor îl numește pe Tănăsescu ca fiind un om cu viziuni înguste:

”Pacat ca un om cu viziunii inguste reprezinta si pe altii care chiar cred cu tarie in ” iubirea semeniilor”….. nu, ” domnule” afla ca eu nu merg, pentru simplu fapt ca acest referendum incalca principii democratice si pentru faptul ca avem altceva de facut cu banii astia: spitale, scoli…“

Reamitim că în luna august, după protestele violente din Piața Victoriei, Eugen Tănăsescu a transmis un mesaj cel puțin jignitor la adresa zecilor de mii de români, atât din țară, dar mai ales din diaspora. ”Diasporeni sau muiengiști?“, se întreba retoric purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului.

Eugen Tănăsescu este unul dintre apropiații lui ÎPS Teodosie Petrescu, arhiepiscopul Tomisului, care în luna martie a acestui an a fost trimis în judecată, fiind acuzat de procurorii DNA de inducere în eroare a organelor judiciare, mărturie mincinoasă și abuz în serviciu în formă continuată, scrie constantadeazi.ro.

Alătură-te grupului DAC News! Împreună dezbatem cele mai importante subiecte.

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.