Jurnalista Carmen Dumitrescu de la ”Liber în Teleorman”, afirmă că în Teleorman circulă o ”bârfă veche”, credibilă, potrivit căreia Liviu Dragnea ar fi ”ofițer de informații”. El a fost introdus într-un serviciu de informații de către fratele său, care a avut poziții importante în astfel de structuri.

Cel mai probabil, serviciul de informații la care jurnalista face referire este cel al Ministerului de Interne, cel supranumit ”Doi și-un sfert”.

”În Teleorman e o bârfă veche despre Dragnea. Una pe care eu o cred. Cu niște obiecții, dar o cred. Voi faceți ce vreți.

Acum ceva timp am avut o discuție cu o persoană care a participat la procesul de privatizare al Teldrum. M-a rugat să-i păstrez anonimatul și eu nu încalc regula asta. Dar e o persoană de super încredere, care nu mănâncă ciuperci. Și persoana aia mi-a zis așa: „Dragnea e ofițer de informații. A intrat în Servicii prin 2003. De altfel, știu că Teldrum urma să cotizeze acolo. Nu știu detalii legate de faptul ăsta, dar cred că a și cotizat. Fratele lui l-a ajutat (fratele lui Boss a fost un big shot prin serviciile teleormănene).” 

Citește și ”Toți cei 500 de angajați ai unei firme din Tulcea au fost concediați din cauza baronilor PSD

Am scris despre asta atunci. Dar n-a citit nimeni. La fel cum n-a citit nimeni despre partidele lui de tenis cu „Vulpea”. 

Și-atunci de ce suntem surprinși că omul are discuții de taină cu un ofițer de informații? A! Că e prost și nu tace… asta e dovada că el nu e unul bun. Dar nu-i așa că dacă analizăm evoluția lui prin prisma asta, totul (dar totul) are sens? Chiar și statul paralel? Nu al nostru. Al lor”, a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook.

Reamintim că Dragnea a povestit, miercuri, la Antena 3 că un ofițer al serviciilor secrete i-a spus că a participat la o întâlnire cu șefii unor instituții, iar aceștia vorbeau ca au “rezolvat un judecător” din dosarul său privind angajările fictive și vor lucra în continuare pentru a-i face să-l condamne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.