”Așa arată în accepțiunea doamnei Firea prezentarea unui spital public… după o investiție imensă care trebuia să fie gata în 2015: cu un țarc pentru jurnaliști, cu interdicția de a intra în spital, cu un panou penibil cu fotografii si un filmuleț de propaganda trimis pe email + interdicția de a pune întrebări membrilor guvernului (vorbește doar doamna primar!)”, scrie Vlad Voiculescu pe Facebook.

Dincolo de suprafață, ceea ce se întâmplă este o crimă, afirmă acesta. Candidatul RO+ mai spune că a primit un mesaj de la cineva din interior care confirmă bănuielile tuturor cu privire la dotări. “Salut Vlad, Iți zic de ce nu au fost lăsați jurnaliști să intre în spital. Spitalul este gol, nu are nicio dotare nouă in el, au folosit mobilierul vechi sunt multe spații goale. Nu aveau ce sa filmeze si cu ce să se dea în stambă “duamna Firea”. Pe principiul: Afară i vopsit gardul înăutru i leopardul! Cred că dacă merge cineva cu o cameră ascunsă poate demonstra ce am zis mai sus. Sunt multe de zis”, se arată scris în mesaj.

”Sâmbătă 12.05 la Gomoiu a apărut pe SEAP licitație pentru echipamente. CT, RMN… echipamente de bază. Astăzi pare că s-a inaugurat un soi de magazie… încă goală”, încheie postarea Vlad Voiculescu.

DAC News a realizat un TOP 50 de minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.