Grigore Cartianu dă de pământ cu pseudo-guvernararea lui Dragnea. Mult trâmbițatul program de guvernare pare să aibă un singur obiectiv: distrugerea României.

1. Inflația a crescut în aprilie la 5,2%, față de de 5,0% în martie.

2. Deficitul de cont curent al României, în primul trimestru din 2018, a fost de 967 de milioane de euro, cu 25,6% mai mare decât cel din perioada similară a anului trecut.

3. Indicele ROBOR la trei luni a crescut astăzi încă o dată, până la 2,75%. Automat, cresc și ratele la bancă.

4. Într-o lună, din februarie până în martie, numărul românilor cu întârzieri la plata ratelor bancare a crescut cu peste 12.200 (1,8%), ajungând la 684.782.

5. Până și comisarul european propus de PSD, Corina Crețu, și-a pierdut răbdarea în fața incapacității Guvernului PSD-ALDE de a atrage fonduri europene. Actualul guvern a mai luat ceva bani pe proiectele lansate în perioada 2007-2013, dar nu e în stare să demareze noi proiecte.

DAC News a realizat un TOP 50 minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.