Media generală a scumpirilor – inflația – a urcat în luna aprilie 2018 la 5,2% față de aprilie 2017, înregistrând un record al ultimilor 5 ani, iar față de luna martie 2018 creșterea a fost, în aprilie, de 0,5%, arată datele comunicate luni de Institutul Național de Statistica.

Potrivit INS, rata medie a inflației în ultimele 12 luni (aprilie 2017 – aprilie 2018) față de precedentele 12 luni (aprilie 2016 – aprilie 2017), calculată pe baza IPC, a fost de 2,8%.

Atfel, propaganda lui Dragnea cu creșterea puterii de cumpărare este demontată de cifrele oficiale care arată că produsele se scumpesc alarmant de la o lună la alta. Practic, cei care au primit din pix mai mulți bani la salariu sau pensie, simt acum la buzunar, cum banii lor nu mai au aceeași valoare.

Iar inflația nu face diferențe între bugetari și privați, ori între cei cărora li s-au majorat salariile și cei cărora nu le-au crescut veniturile. Lovește în toți, chiar mai tare în cazul celor cu venituri mai mici, în cei cu salariu minim, în pensionari sau în cei cărora nu le-au crescut salariile.

DAC News a realizat un TOP 50 de minciuni ale coaliției de guvernare PSD-ALDE, unde Liviu Dragnea conduce detașat. Mai multe detalii AICI.

Pactul SECRET Dragnea-Netanyahu – Israelul, gata să suporte financiar impactul ieșirii României din UE și să garanteze parteneriatul strategic cu SUA. Află mai multe AICI!

Ești pregătit ca România să părăsească Uniunea Europeana? PARTICIPĂ LA SONDAJ!

 

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook! Click AICI!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.