”Ion Iliescu e furios că președintele Klaus Iohannis i-a ridicat imunitatea, astfel încât poate fi cercetat pentru crimele din decembrie 1989 (revoluția care n-a fost) și din iunie 1990 (mineriada care a fost)”, scrie Cartianu pe pagina sa de Facebook.

Cartianu afirmă că gândirea și limbajul lui Iliescu au rămas de bolșevic sade, iar Individul minte ordinar, sfidând logica și adevărul istoric. Continuă să pozeze în „erou al Revoluției” (ia și bani pentru asta!), deși a fost criminal cu sânge rece. Un impostor care, deși a condus o bandă de teroriști, zice că și-a riscat viața pentru a ne salva pe noi de „teroriștii lui Ceaușescu”.

Mai mult, le spune procurorilor cum trebuie făcut un dosar. Iar dacă ies din cuvântul lui, îi urechează, îi persiflează, îi amenință.

Sictir, zdreanță moscovită! La pușcărie, asasinule!

* „Finalitatea dosarelor generic numite <<Revoluția>> și <<Mineriada>> nu mai are nicio legătură cu aflarea adevărului despre acele evenimente. Cum poate afirma cineva că acesta este scopul acestui spectacol <<justițiar>>, când, în cazul evenimentelor din 13-15 iunie 1990 nu a fost judecat, de fapt, nici măcar cercetat, vreunul dintre cei care au organizat acțiunile violente din ziua de 13 iunie, au atacat sediul Poliției Capitalei, sediul SRI, al Ministerului de Interne, care au răspândit zvonuri ce au incitat la violențe, au atacat și incendiat sediul Televiziunii publice și au rănit oamenii care apărau studiourile tv de furia dezlănțuită a unor indivizi, la fel de fără chip și identitate ca și teroriștii care au atacat fostul sediu al CC al PCR chiar în momentul în care se redacta Comunicatul către țară al CFSN?”

* „Nu cred că-și închipuie cineva că vechiul sistem abandona, fără să reziste, puterea, în decembrie 1989, oricât de erodat și de slăbit ar fi fost. Avea de partea sa aparatul de represiune, chiar dacă unii, mai rapizi în decizii, începuseră să fugă de pe corabie. Cu unii dintre ei vom avea surpriza să ne întâlnim în organizarea evenimentelor din 13 iunie 1990. Asta dacă justiția ar vrea să cerceteze acele evenimente în mod corect – evenimente care au reprezentat răzbunarea lor pentru că au fost alungați de la putere în decembrie 1989”. (CE MINCINOS ORDINAR!!!)

* „Pentru cei mai mulți dintre cei care acuză acum în spațiul public, evenimentele din 13 iunie 1990 nu mai există, iar minerii au venit la București fără motiv, doar pentru a reprima o manifestație, cea din Piața Universității, pe care organizatorii ei o încetaseră a doua zi după alegerile din 20 mai 1990. Se construiește o altă realitate, pentru a justifica astfel de dosare”. (MINERII AU VENIT CU UN ROST!!!)

* „Aceste dosare au făcut obiectul atenției procuraturii timp de 28 de ani. Au făcut obiectul atenției unor comisii speciale ale Parlamentului României. Acum ni se spune că istoria trebuie scrisă de procurori și judecători. De ce? Ca să aflăm că o Revoluție durează exact cât îi trebuie unui dictator să decoleze de pe acoperișul sediului puterii?” (TIMP DE 28 DE ANI, DOSARELE AU FOST BLOCATE!!!)

* „Nu poți fundamenta un dosar de cercetare penală pe viziunile unora sau altora despre evenimente despre care oricum nu puteau avea o imagine corectă. Ei bine, asta se dorește cu aceste două dosare! Nu dovezile trebuie să ducă spre un verdict, verdictul a fost dat în afara cadrului legal, iar justiția trebuie doar să înlăture acele dovezi care ar contrazice verdictul”. (VAI, ILICI SE VICTIMIZEAZĂ!!!)

* „Decizia președintelui Iohannis nu mă surprinde, cu toate că nu văd care este cadrul legal în care se înscrie”. (CONSTITUȚIA!!!)

* „Știu că sunt destui cei care nu văd nici acum cu ochi buni faptul că promisiunile cuprinse în Comunicatul CFSN către țară, scris, cum spuneam, printre gloanțe (atacuri despre care se spune acum că au fost înscenarea noastră!) au fost îndeplinite”. (BESTIE BOLȘEVICĂ, GLOANȚELE I-AU ATINS PE ALȚII, NU PE VOI!!!)

* „Totul se transformă într-o farsă, jignind sacrificiul și memoria celor care au luptat pentru libertate și democrație. Programul Revoluției Române rămâne în continuare actual. Poate că asta deranjează, în ultimă instanță. Dar nu este vina mea că se întâmplă așa. Eu stau cu capul sus la judecata istoriei”. (CINE-A STAT 5 ANI LA RUȘI…)

SEMNEAZĂ ȘI TU PETIȚIA DE DIZOLVARE A PSD https://petitieonline.net/petitie/29746158

Îți place dacnews.net? Urmărește-ne știrile și pe Facebook!

REȚINE! Un popor fără cultură și educație este un popor lipsit de libertate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.