Silvia Mihalcea a fost votată luni, 13 decembrie, de plenul Camerei Deputaţilor în funcţia de secretar general al instituţiei, la propunerea grupului parlamentar al PSD, scrie Ziare.com.

Aceasta a primit 234 de voturi „pentru” şi 6 „împotrivă”.

George Dumitrică, propus de grupul parlamentar al PNL, a fost validat de plen pentru funcţia de secretar general adjunct cu 238 de voturi „pentru” şi 2 „împotrivă”.

Votul a fost secret cu buletine de vot.

La 23 noiembrie, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost ales preşedinte al Camerei Deputaţilor, cu 217 voturi ”pentru” și 77 împotrivă. Funcţia rămăsese vacantă din 18 octombrie, după demisia lui Ludovic Orban.

Presa locală a scris despre Mihalcea că este într-o relație amoroasă cu penalul Marian Neacșu, acesta fiind numit recent secretar general al Guvernului.

”Ultima stire mondena vine de la afaceristul Viorel Blajut, care a povestit intr-un cerc de prieteni ca secretarul general al PSD, Marian Neacsu, bunul sau amic, nu a mers la nunta cu sotia lui, ci a fost insotit de o superba domnisoara. Conform celor spuse de Viorel Blajut prietenilor sai, Marian Neacsu s-a afisat la nunta cu Silvia Claudia Mihalcea, in varsta de 37 de ani, secretar general al forului legislativ.

Informatiile furnizate de Blajut sunt confirmate si de alti participanti la nunta, ceea ce dovedeste ca Neacsu calca pe urmele liderului si isi alege o consoarta mult mai tanara decat el”, scria BZI în 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.