Cristi Danileț anunță că CSM a luat decizia de a-l exclude din magistratură pentru două filmulețe publicate pe Tik Tok care nu au nicio legătură cu justiția sau profesia sa.

Postarea integrală:

”Azi s-a decis excluderea mea din magistratură de către CSM pentru doua filmulețe publicate anul trecut pe TikTok: într-unul tai gardul viu de acasă, în celălalalt curăț o piscină. Nu am făcut atunci nicio afirmație în legătură cu justiția și imaginile nu au legătură cu profesia. Este fix viața mea privată pentru care nu înțeleg să dau socoteală nimănui.

Abaterea reținută este „conduita prin care se aduce atingere imaginii justiției”. Soluția s-a luat cu majoritate de voturi, căci unii membri CSM au găsit că sunt reale neregulile invocate de mine referitoare la modul în care s-a realizat cercetarea de către Inspecția Judiciară.

Evident, voi formula recurs la ICCJ și sunt sigur că se va remedia această soluție. Îmi voi continua îndeplinirea atribuțiilor până se ia decizia finală.”

1 COMENTARIU

  1. CSM și Inspecția Judiciară trebuie reformate din temelii pentru că s-au transformat în adevărate inchiziții care servesc mai degrabă interesele politicienilor corupți.
    Astăzi, Inspecția judiciară și Secția pentru judecători a CSM au reușit să facă ceea ce Dragnea nici nu îndrăznea să viseze. Au exclus un magistrat intr-un adevarat stil mafiot! Danilet a fost executat. Au reușit să dea o lovitură dură magistraților care susțin reforma sistemului judiciar! Este grav și periculos ce se întâmplă la CSM.
    Inspecția Judiciară condusă de judecătorul Netejoru, plasat politic de PSD la conducerea acestei structuri tot mai nocive, a propus excluderea judecătorului Cristi Dănileț din magistratură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.